Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hvor er Trysils høyeste, dypeste, vakreste, mørkeste, lyseste, styggeste eller rareste sted?

Ung, lyshåret kvinne med solbriller holder mobiltelefon med bilde av mann i postuniform

​Lene Bergersen og Post-Peder fra Kopparleden spel- og teaterlag er på utkikk etter spesielle steder i Trysil.

Foto: Kopparleden spel- og teaterlag

​Vil du hjelpe Lene Bergersen fra Ljørdalen å finne Trysils høyeste, dypeste, vakreste, mørkeste, lyseste, styggeste eller rareste sted?

​Lene er skuespiller og produksjonsmedarbeider i Kopparleden spel- og teaterlags Anna i ødemarka som spilles på setermuseet på Engerdalssetra 6., 7. og 8. august. Det er derfor hun og Post-Peder fra stykket er på utkikk etter spesielle steder i Trysil og Engerdal.

Merovingergrav

- Post-Peder og jeg skal reise rundt og besøke steder som tryslinger og engerdøler tipser oss om. Første turen gikk til Merovingergrava ved Støsetra litt nord for Storbekken øst i Trysil. Grava er fra merovingertiden 500-800 etter Kristus. Hvem som er gravlagt der, vites ikke, forteller Lene.

Forslag

Hun tar imot forslag på spesielle steder på Kopparleden spel- og teaterlags facebookside.

- Alle som bidrar med spennende og finurlige forslag, er med i konkurransen om ei Anna i ødemarka t-skjorte og en sikburger fra Bryggeloftet. Jeg og Post-Peder fortsetter å reise rundt og besøke foreslåtte steder så langt vi rekker før spelet starter 6. august kl 19, sier Lene som også kan kontaktes på e-post lenekbergersen@gmail.com

Sist oppdatert: 06.08.2015 00:53:48