Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Navnekonkurranse: Hva skal kultursalen hete?

Trysil folkebibliotek omkranset av høstløv og med kirken i bakgrunnen.

​Trysil folkebibliotek.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Den tidligere lesesalen på Trysil folkebibliotek er nyoppusset og skal bli kultursal. Vi ber våre lesere om hjelp til å finne et godt navn på kultursalen.

​Lesesalen er ribbet for bokhyller og bøker. Både vegger og tak er hvitmalt. Siste finish legges til uka, så foreløpig har vi ikke fått sett hvordan det blir seende ut med møbler og interiør på plass.

Allsidig bruk

Den nye kultursalen skal brukes til utstillinger, forfatterkvelder, andre kulturarrangementer i kommunal eller privat regi, kurs, møter for lag og foreninger samt at kulturskolen vil bruke den. Og andre bruksområder er også mulig. Det er bare å ta kontakt med biblioteket og spørre. 

Navn til torsdag?

- Gode ideer til navn på salen tas imot med takk, sier biblioteksjef Kari Lise Hagen som alltids har ei bok på lur til de eller den som kommer med navnet som blir valgt. Hun håper at navnet skal være klart til salen innvies torsdagskvelden på Skjæraasendagene, altså 24. oktober da Lasse Thorseth åpner utstilling med fotografier fra Trysil og forteller om sitt virke - se egen artikkel til høyre.

Send inn forslag

Forslag sendes på e-post til biblioteket, bibliotek@trysil.kommune.no, på tlf 62 45 77 75 i bibliotekets åpningstid eller på bibliotekets eller kommunens facebookside.

 

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:45:37