Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Velkommen på HalloVenn

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 04.10.2019 12:40:00
HalloVenn

​HalloVenn er et karneval med kreative, morsomme og hyggelige utkledninger. I år kan barna velge mellom hele 20 aktiviteter.

Suksessen HalloVenn Trysil gjentas for fjerde året på rad. Vennefesten er en hyggelig alternativ halloweenfeiring med masse aktiviteter, godis og moro.

Alle unger i alderen 3-12 år i hele Trysil og Engerdal inviteres til den to timer lange HalloVenn-festen på Radisson Blu Resort i Trysilfjellet torsdag 31. oktober fra kl. 17.30.

Trond Lohne skriver:

HalloVenn i Trysil arrangeres for 4. året på rad. Bak denne vennefesten står engasjerte voksne i ulik alder som ønsker å samle barn og voksne til en hyggelig og morsom kveld.

Vennefest

HalloVenn er et positivt alternativ til Halloween der vi inviterer alle barn i alderen 3-12 år fra både Engerdal og Trysil til en stor vennefest. Fokuset vil være å bygge vennskap og hvordan være en god venn. Med tanke på de eldste barna er det i år også noen nye aktiviteter.

Kle deg gjerne ut

Barna oppfordres til å komme utkledd i morsomme kostymer - ikke skumle. De barna som ønsker det kan også få ansiktsmaling.

Medhjelpere

Det er mange som bidrar. Blant aktørene er barn fra kulturskolen, skolekorps og engslige asylsøkere. Med kakebakere og voksne som stiller frivillig opp er det ikke mindre enn rundt 60 som er engasjert.

Elever og lærere

Elever og lærere fra helse og oppvekstfag på Trysil videregående skole (Tryvis) er av våre største aktører. Disse gode hjelperne står for de aller fleste av aktivitetene.

Hoppeslott

Barnehagebarna får benytte hoppeslottet den første timen helt alene, før skolebarna kan hoppe fra kl. 18.30.

Bidragsytere

Østby MSK speidergruppe og menigheter i Trysil, både innen frikirkeligheten og Den norske kirke, er viktige bidragsytere. Barnefondstiftelsen, Trysil kommune, kjøpesenteret på Långflon og Kiwi Trysilfjellet bidrar alle økonomisk. Det understrekes fra arrangørens side at Radisson Blu Resort Trysil har vært en særdeles positiv og aktiv samarbeidspartner som har vist stor velvilje overfor arrangementet.

Billetter

Inngangsbilletten koster 50 kroner per barn, maks 100 kroner per familie. Da er is, drikke, popcorn, en pølse, godteri og mange aktiviteter inkludert. Voksne har gratis inngang. I tillegg blir det salg av pølser, kaffe og kaker.

Det er virkelig mye å se fram til for små og store 31. oktober!

Lurer du på noe, så ta kontakt med Marit Elgshøen Lund i HalloVenn Trysil på tlf. 480 77 107.

 

Sist oppdatert: 01.11.2019 00:52:23