Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hvem vil være gatemusikanter i Trysil i sommer?

Fire jenter og fire gutter rundt en saksofon

Disse ungdommene var gatemusikanter i Trysil i fjor sommer. Hvem blir det i år? Fra venstre: Haakon Hamnes, Nils Christer Stenmyren, Synne Jørgensen. Betina Karadjova, Jonas Wagle Lysfoss, Marit te Walvaart, Robert Nordgård Werme og Benedikte Steensen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

Vi er ute etter ungdom som har lyst på sommerjobb som gatemusikant i Trysil sentrum fra 2. juli til 1. august. Søknadsfristen er 12. juni.

Gatemusikantene kan være mellom 13 og 25 år. I tillegg til å spille rundt om i sentrum i Trysil i sommerferien, skal de også spille på eldreinstitusjoner, så repertoaret må inneholde musikk som passer der også. 

Torsdag-lørdag

Gatemusikantene blir å se i bybildet hver torsdag, fredag og lørdag i ukene 27-31. De spiller på akustiske scener rundt omkring på Bygda, men kanskje ikke akkurat der scenene sto i fjor.

Lokal ungdom

Ungdom med tilhørighet til Trysil prioriteres når oppdragene skal fordeles. Vi søker hovedsakelig etter solister, men kan også vurdere grupper. Hvis mange søker, kan det bli audition.

Samarbeidsprosjekt

Gatemusikantprosjektet er et samarbeid mellom kulturavdelingen i Trysil kommune, Trysil sentrumsforening og kommunens eldreinstitusjoner. De spleiser på honoraret til musikantene. I fjor brukte kulturavdelingen 15 000 kroner av ungdomsmidlene sine på dette flotte tiltaket.

Søknad

De som har lyst på sommerjobb som gatemusikant, sender en kort søknad til postmottak@trysil.kommune.no innen fredag 12. juni. Oppgi navn, alder, instrument/kulturinnslag, litt om musikalsk erfaring og hvilke uker du ønsker å spille. 

Er det noe du lurer på, kontakt kultursjef Anne Norderhaug Sætre - kontaktinformasjon finner du til høyre.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 15.06.2015 00:55:27