Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Egil Svartdahl gjester Trysil

Portrettfoto av Egil Svartdahl

Egil Svartdahl er pastor, predikant, foredragsholder og programleder​.

Foto: David André Østby

​​TV2-pastor Egil Svartdahl kommer til kulturhuset Hagelund lørdag 9. april kl 18. Sangere og musikere med lokal tilknytning til Trysil kommer også. Sanggruppa MEM byr blant annet på feiende flott gospel.

Det er frikirkemenighetene som arrangerer denne kvelden i kulturhuset. Trond Lohne skriver:

- Denne kvelden får Egil Svartdahls trofaste TV-publikum mulighet til å oppleve ham på nært hold. De som var der forrige gang han besøkte Trysil fikk med seg en trivelig kveld med rom for både latter og ettertanke, og det vil det ganske sikkert også bli denne gangen. TV2-pastoren er kjent som en god kommunikator også utenfor fjernsynsruta.

Tro og tvil

Både kristenfolk og folk som er mer fremmede for kirkebesøk samles når Egil reiser rundt i landet. Svartdahl leverer samlinger, der folk kan møte opp både med sin tro og tvil. Det er rom for både latter og ettertanke når Egil Svartdahl inntar talestolen.

Artistene

- Egil får også selskap av eminente artister med lokal tilknytning, sier Trond Lohne. Han forteller at sanggruppa MEM består av Mette og Egil Flermoen og Monica Gustavsen, og de byr på svingende gospel og gamle og nye sanger i moderne stil. I tillegg kommer også Elin Myhre på trompet, Lars Viggo Ødegaarden på perkusjon og Knut Linstad på piano. Alle er dyktige sangere og musikere med lokal tilknytning. Det koster 100 kroner å komme inn, de under 18 år kommer inn gratis.

Ønsker du mer informasjon, så kan du kontakte Trond Lohne på tlf 915 66 226 eller e-post: lohne.trond@gmail.com.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 11.04.2016 07:53:22