Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bli med og form kulturbygda Trysil

Ester Borg Rasmussen, Kari Odden og Anne Norderhaug Sætre

​Ester Borg Rasmussen, Kari Odden og Anne Norderhaug Sætre i
kulturavdelingen i Trysil kommune.
Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Lørdag 12. oktober håper vi riktig mange møter opp med innspill om hvordan kulturbygda Trysil skal være framover.

​Kulturavdelingen i Trysil kommune inviterer til Kulturkonferansen i Trysil 2013 lørdag 12. oktober kl 12-17 i kommunestyresalen i Trysil rådhus. Konferansen er gratis, men vi trenger påmelding siden vi byr på kaffe og enkel servering i løpet av dagen. Påmeldingsfrist var 5. oktober. Kontakt Anne Norderhaug Sætre for eventuell påmelding etter det.

Kulturbygd

- Trysil er kjent som ei kulturbygd med yrende aktivitet i lag og foreninger av alle slag. Vi kan glede oss over kulturtilbud innen musikk, kor, dans, revy, kino, idrett, friluftsliv, historie, litteratur, foto, kunst, festivaler - ja, lista er neste utømmelig. Men vi vil videre. Vi har også ansvaret for å ta vare på vår stolte historie og gode tradisjoner, men spørsmålet på konferansen blir framtidsrettet: Hvordan former vi framtidas kulturbygda Trysil? sier virksomhetsleder for Kultur og kulturskolen, Anne Norderhaug Sætre. 

Kulturplan

Kulturkonferansen blir en viktig del i arbeidet med en ny kulturplan der rammevilkårene for kulturen de neste 10 åra blir lagt.
- Vi håper virkelig mange vil være med og påvirke dette! Konferansen vil også være en fin dag for å bygge nettkverk og knytte kontakter på tvers av kulturlivet i Trysil, sier Norderhaug Sætre og ønsker velkommen til en inspirerende dag. 

Elsa Lystad-show

Deltakerne på konferansen får også tilbud om å kjøpe rabatterte billetter til showet Mitt liv som Elsa med Elsa Lystad kl 18 samme kveld. Vanlig pris er 350 kroner. Konferansedeltakerne får kjøpt dem for 300 kroner. Egen sak om showet og billettsalget kommer senere.

 

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:28:46