Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bli kultursjef i Trysil

Blid kvinne foran feleelever og felelærer

​Anne Norderhaug Sætre mener hun har verdens beste jobb på verdens beste
sted. Nå skal hun ha mammapermisjon, og en av dere der ute kan få vikariere
i drømmestillingen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

En av dere der ute har nå en unik mulighet til å bli kultursjef i kulturbygda Trysil i ett år!

Med på kjøpet får kultursjefen rektoransvaret for en kulturskole fylt til randen av ivrige elever som får utfolde seg under svært dyktige og engasjerte kulturskolelæreres veiledning og instruksjon.

Drømmejobb

Anne Norderhaug Sætre har hatt stillingen i tre år og mener hun har verdens beste jobb på verdens beste sted. Nå venter hun sitt tredje barn og skal ha mammapermisjon fra 26. april.

- Jeg håper virkelig at det fins kulturinteresserte og engasjerte folk der ute som griper sjansen og søker på dette vikariatet, for dette er en kjempemulighet til å være med og forme og bidra i det rike kulturlivet og det trivelige lokalsamfunnet vårt, sier hun.

Kulturavdelingen

På kulturavdelingen og biblioteket jobber det få, men svært engasjerte og kreative kvinner og menn fulle av stå på vilje.
- Alle gjør alt, så hverdagen blir veldig variert. Vi har noen faste arrangementer som Skjæraasendagene, kino og barneteaterforestillinger, men det kan også utvikles nye, i kommunal regi eller i samarbeid med det frivillige kulturlivet, sier Sætre og legger til at kulturavdelingens arrangementer nesten er avhengige av å gå minst i null.

Kulturskolen

Også kulturskolen har flere arrangementer i løpet av året, fra de små, intime huskonsertene til storslåtte forestillinger som Rock Hard Buffet og den store avslutningsforestillingen på våren. Og i tillegg til de faste fagene tilbyr de kortere kurs for store og små som barneballett, mini hip hop og kul mat.

Flott bosted

Anne Norderhaug Sætre stortrives ikke bare i jobben sin, men også med å bo i Trysil.
- Det er helt fantastisk å bo her med de skimulighetene vi har om vinteren og andre naturopplevelser om sommeren, med det yrende kulturlivet og nærheten og tryggheten. Kom hit og prøv! er hennes oppfordring til utenbygdsboende som lurer på om dette kunne være noe for dem.

Søknad

Søknadsfristen er 25. februar. Utlysningstekst med krav til kvalifikasjoner og søknadsskjema og flere opplysninger om området Kultur og kulturskolen finner du til høyre.
Vi nevner også at vi har to andre kulturstillinger utlyst akkurat nå: Kulturkonsulent - 60 % fast stilling og sekretær på biblioteket - 40 % vikariat - se under Ledige stillinger øverst på siden.

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:28:54