Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Øisteins Blyant på world tour til Trysil

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.08.2016 14:36:17
Tegneren Øistein Kristiansen

​Kom og opplev Øisteins Blyant i kulturhuset Hagelund fredag 21. oktober kl 18. Han meldes om å være i sprudlende storform!

Gå ikke glipp av verdens mest berømte tegner som kommer til kulturhuset Hagelund fredag 21. oktober kl 18.

​Øistein Eriksen er kjent fra tv-ruta, særlig NRK Super. Og han er ram til å tegne.

Bli inspirert

Med en strek eller en runding som utgangspunkt får han på fabelaktig vis fram de utroligste motiv. Vil du lære deg noen av triksene, bli inspirert eller bare imponert, er det bare å kjøpe billett og møte opp i kulturhuset Hagelund kl 18 denne fredagen. Det blir en energisk time som er like gøy for foreldre, besteforeldre, tanter og onkler som for ungene.

I kjempeform

Øistein er i sprudlende kjempeform om dagen og kommer til Trysil med et tre meter langt lerret der han begår både strek- og karrikaturtegninger, maling og pappeskefigurer. Etter showet er han tilgjengelig for signering og fotografering med små og store. Og han har med seg salgsbua si med blant annet den splitter nye Juleblyanten.

Bare morsom

Øisteins mål er å få alle til å tegne og bli mer dynamiske og kreative tenkere gjennom å bruke fantasien. Høres det seriøst ut? Det er det, men måten han viser oss hvordan vi skal komme dit, er bare morsom. Showet han kjører, er riktig underholdende. Så selv om du ikke tror du kan lære å tegne, kom og få med deg denne opplevelsen. Kanskje endrer du mening og griper til fargeblyantene til og med.

Verdenskjent

Øistein er en populær, internasjonal tegner og TV-personlighet som har lært millioner av mennesker å tegne gjennom sine TV-programmer, bøker, filmer og apper, leser vi på hjemmesida hans. Øistein er norsk, men han har bodd mange år i Singapore og jobbet mange forskjellige steder i Asia. Hans populære TV-programmer vises blant annet i Russland, Argentina, Midtøsten, India og Kina.

Stor stas

Beathe H. Sande, barn og unges ildsjel i kulturavdelingen vår, er så glad for at vi har muligheten til å hente Øistein og blyantene hans til Trysil. En verdensartist i kulturhuset Hagelund! Det skal litt til å gå i balanse på arrangementet rent økonomisk sett, store artister koster, men det får ikke hjelpe. Dette showet har tryslingene og andre Trysil-venner fortjent!

For alle

Øistein Blyants show er først og fremst et barne- og familieshow, men alle som liker å tegne, eller rett og slett å bli underholdt, vil få det moro i kulturhuset en liten time denne kvelden. Etter showet blir det mulig å hilse på Øistein og få autografen hans, og sikkert handle litt av ham også for de som vil det.

Billetter

Øistein Eriksen kommer til å ha med seg ei kjempediger tavle på scenen i Hagelund, så alle får se. Men vil du ha med deg absolutt alle detaljene, kan det lønne seg å sitte nærmest mulig scenekanten. Derfor: Sikre deg plassbillett nå! De koster 150 kroner for alle og selges på servicetorget i rådhuset, tlf 62 45 77 00 mandag-fredag kl 9-15, servicetorg@trysil.kommune.no, på Café Rialto og på ebillett.no fra 17. august.

 

 

Sist oppdatert: 22.10.2016 00:52:41