Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Har du spørsmål om velferdsteknologi?

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 30.08.2018 09:25:43
Kenneth Vestli og Ann Kristin Flystveit

Montør ​Kenneth Vestli og ergoterapeut Ann Kristin Flystveit svarer på spørsmål om velferdsteknologi og innlevering av nedmontert utstyr.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Da kan du ringe enhet for rehabilitering, eller sende på den nye e-postadressa de har fått.

​Prosjektleder Randi Hemstad gir denne lille oppdateringa fra mestrings- og velferdsteknologiprosjektet:

Egen e-post

Fagansvaret for velferdsteknologi er lagt til enhet for rehabilitering, og vi har opprettet en egen e-postadresse for henvendelser om velferdsteknologi; velferdsteknologi@trysil.kommune.no. Dit kan du sende store og små spørsmål om velferdsteknologi. Enhet for rehabilitering kan svare på og innhente informasjon om velferdsteknologiske løsninger, men ikke medisindispensere.

Telefon

Dersom det er ting dere vil ta på telefon, ringer dere enten ergoterapeut Ann Kristin Flystveit på 400 36 307 eller montør Kenneth Vestli på 958 84 536 mandag-fredag kl. 8-15.30.

Innlevering

De som har nedmontert utstyr som nøkkelbokser, trygghetsalarmer, døralarmer, røykvarslere, GPS med mer som skal leveres, kan gjøre det på enhet for rehabilitering på sykehjemmet. Det er der lageret for velferdsteknologi er.

Elektronisk medisinering

I løpet av høsten vil vi innføre elektronisk medisinering som en ny tjeneste i Trysil kommune. Det kommer vi tilbake med mer informasjon om. Informasjon om det kan dere også etterhvert få på tjenestekontoret og i enhet for hjemmetjenester.

Mye spennende

Mestrings- og velferdsteknologiprosjektet skal pågå til høsten 2019. Vi gleder oss til fortsettelsen med utvikling av mange spennende tjenester framover.


Tidligere publisert informasjon om prosjekt hverdagsmestring ved hjelp av teknologi finner du til høyre. 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 30.08.2018 09:56:26