Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sykehjem

Trysil sykehjem består av fire avdelinger og et institusjonskjøkken.
 Sykehjem.jpg
Beboerne står i fokus hos de ansatte på institusjonene våre. Fagkompetansen er høy i alle avdelinger. 

Somatiske avdelinger

Trysil sykehjem har totalt 88 plasser. Vi har to somatiske avdelinger fordelt på tre etasjer med plass til i alt 60 beboere. Her er det både enkeltrom og tomannsrom. 3. og 4. etasje har 18 enerom i hver avdeling med egne bad. Alle disse er langtidsplasser. I 2. etasje er det korttids-, rehabiliterings- og kommunal akutt døgnenhetsplasser. 

Demensavdeling

Demensavdelingen, Borgtun, har 28 beboere fordelt på fire enheter, hver enhet har egen stuekrok og kjøkkenkrok. Alle har store enerom med egne bad. Borgtun ligger på bakkeplan og er bygd rundt et atrium. Der dyrker vi litt bær og aktiviserer de som ønsker det, med plenklipping, vedsaging etc. På musikkgruppene på Borgtun kan også andre på sykehjemmet og beboere i trygdeboliger og omsorgsboliger delta. 

Velvære

Beboerne på sykehjemmet har tilgang til frisør, fotpleier, fysioterapi og treningsapparater. Vi har legetjenesten i samme bygning, noe som fører til enklere tilgang ved behandling og prøvetaking. Optiker kan bestilles til avdelingen. Hver fredag er det bingo.  

Mat

Institusjonskjøkkenet vårt lager god mat til beboere. De som bor i trygdebolig, i omsorgsbolig på Antonsbakken eller har et tilbud fra hjemmetjenesten, er også velkomne til å kjøpe seg mat i sykehjemmets kantine. 

Søknad om plass på sykehjem behandles av tjenestekontoret.

 Kontakt oss

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 06.07.2020 11:39:52