Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sykehjemskråkene er VM-klare

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.06.2018 13:01:11
Sykehjemskråker i VM-drakter

​Det er fotball for alle penga i inngangspartiet på sykehjemmet så lenge VM varer. De tre kråkene heier på henholdsvis Tyskland, Spania og Brasil.

Foto: Mona Holmseth, Trysil kommune

​Kl. 17 i kveld 14. juni møter Saudi-Arabia arrangørlandet Russland i første kamp i VM i fotball. Sykehjemskråkene er klare.

​Kråkene legger ikke skjul på hvem de holder med i Norges fravær. Ei går for Brasil, ei for Tyskland og ei for Spania tross trenerskiftet deres helt på tampen.

Enig med to

Renholder Mona Holmseth - ei av de muntre damene som sørger for å stæsje opp kråkene i inngangspartiet på Trysil sykehjem ved ulike anledninger - mener to av dem har truffet blink.

- Jeg tror på Brasil og Tyskland i finalen 15. juli, sier hun og innrømmer at hun har stått for kråkepyntinga alene denne gangen, så litt innflytelse på draktvalgene har hun hatt. Kollega og kråkevenn Anne Marie Tannåneset er nemlig ikke utpreget interessert i fotball.

 Bildeglimt av de VM-klare fotballkråkene

Fotball og fotballskoSykehjemskråke i Brasils draktSykehjemskråke i Brasils draktSykehjemskråke i Tysklands draktSykehjemskråke i Tysklands draktSykehjemskråke i Spanias draktSykehjemskråke i Spanias drakt
Sist oppdatert: 14.06.2018 15:18:06