Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Pølsefest og skiskytterbesøk i OL-studio

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.02.2018 17:25:12
Gull- og sølvvinnere

​Mona Holmseth og Anne Marie Tannåneset kom innom på pølsefesten i OL-studioet på sykehjemmet.

Foto: Malene Borgan

​OL-festen i 2. avdeling på sykehjemmet fortsetter. I dag var høydepunktene pølsefest og skiskytterbesøk.

Wienerpølse i lompe smaker aldri bedre enn på tribunen på mesterskap. Så du kan tro de fikk bein å gå på i det nyriggede OL-studioet på sykehjemmet i dag!

Få øvelser

Nå ble det et vindamputert OL-program i dag. Desto hyggeligere var det at to snodige figurer med ski på beina og børse på ryggen tråkket inn i OL-studioet - helt uanmeldt, på trått føre, men i godt humør.

Medaljevinnere

Begge hadde medaljer rundt halsen. Gull og sølv så det ut som. Andremann så svensk ut også. Kunne det være Martin Fourcade og Sebastian Samuelsson fra jaktstarten i PyeongChang? Nei, da hadde de i tilfelle blitt skikkelig nostalgiske.

Utrangert

For ski, påkledning og børse minnet svært lite om 2018. Kanskje var det de aller første OL-medaljørene i skiskyting i 1960 - Klas Lestander og Antti Tyrväinen? Neppe, for det var sølvmedaljevinnerne som bar svensk lue - eller var det parykk? Og allerede da var utstyret atskillig mer avansert enn dette.

Renholderne

Nei, det var nok ingen av dem. Det var rett og slett de glade renholderne Anne Marie Tannåneset og Mona Holmseth. Det holdt i massevis det. For de har absolutt fortjent medaljer for sine sprell og glade påfunn!

 Bildeglimt fra pølsefesten med skiskytterbesøk

Pølsebod i OL-studioSkiløper 1Skiløper 2Skiløpere 2Skiløpere 4Skiløpere 5Skiløpere 6Ved OL-bordet
Sist oppdatert: 14.02.2018 17:42:48