Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

OL-kråkene er i farta

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 09.02.2018 10:51:00
OL-kråker i skap

​OL-kråkene går for gull i PyeongChang, og seierspallen blir forhåpentligvis full av norske flagg etterhvert. Det er OL-stemning på Trysil sykehjem.

Foto: Marielle Heien, Trysil kommune

​Kanskje rykker det i rockefoten. Kanskje går OL-floka på Trysil sykehjem. OL-kråkene er i alle fall på plass.

Renholderne Mona Holmseth og Anne Marie Tannåneset lar ingen anledning gå fra seg for å gi beboere, pårørende og kolleger på sykehjemmet litt ekstra glede i hverdagen. Så når OL står på programmet, må skapkråkene til pers igjen.

På startstreken

Alle kråkene har fått startnummer. To er ute i skisporet. Vi ser tydelig at smørerne har truffet i det sør-koreanske klimaet. Ei står på startstreken på indre bane. Skøytene er nyslipte og formen god.

OL-floka

I korridorer, på rom, foran radioer og tv-er kommer det til å gå i sport for mange i ukene framover. Og ratt vil de ikke klare å la være - de bare må synge eller nynne på OL-floka.

Fastner

For den kommer ofte av seg selv og er lett å få på hjernen. Så da hjelper vi like gjerne til med teksten på refrenget vi:

Vi slår en god gammeldags floke, så hopper vi opp og ned. Vi slår en god gammeldags floke, hvor alle kan bli med. Om det rykker i rockefoten, bare heng deg på. En ny dans er på moten, vi lar OL- floka gå.

Seierspall

I kråkeskapet står det også en seierspall.

- Der skal vi sette opp norske flagg for hver medalje vi tar i OL. Så får vi bare tro pallen er stor nok, sier aktivitør Marielle Heien.

Kråke i sportsutstyrKråke i sportsutstyrKråke i sportsutstyrSeierspall


 

Sist oppdatert: 09.02.2018 11:21:33