Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Feiret nyoppusset veranda med grillfest

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 15.08.2018 13:55:00
Grillfest på verandaen

Ny trivelig veranda er innviet med en kjempefin grillfest!

Foto: Trysil kommune

​Beboere og ansatte i 3. avdeling har feiret sin fine nyoppussede veranda med en hyggelig og smakfull grillfest.

- ​Nå har vi arrangert grillfest for beboere i 3. avdeling på sykehjemmet, og vi hygget oss masse og feiret samtidig vår nyoppussede veranda, forteller Siv Bekkvang Stengrundet som er avdelingsleder for 3. avdeling og ressurspoolen.

Veranda pusset opp

Det er ildsjel Maria Söderstedt og hennes kollegaer i 3. avdeling som har malt verandaen og kjøpt inn ny sofa og elektrisk grill. Og vaktmesterne har hjulpet de driftige ansatte med å lage verandabord.

Alle i sving

- Ferievikarene Cecilie Eilertsen Olsen og Marie Nordberg Haug stiftet fast voksduken i siste sekund før vi var klare for å ta i bruk vår nye veranda og kose oss med grillfest, forteller Siv.

Planter

Maria Söderstedt fortalte om alle plantene som finnes i sansehagen til sykehjemmet. Og dem er det mange av - de har agurker, tomater, rabarbra, gressløk, bringebær, rips, jordbær og markjordbær.

Litt for tidlig

- Poteter har vi allerede høstet, uten at det ble så god smak på dem. Signe Hansen var prøvekanin og kunne bekrefte at de var vassinne. Vi var vel for utålmodige og høstet dem for tidlig, ler Siv. Heldigere var nok Ragnhild Akre som fikk tre modne markjordbær.

Flink kokk

Vilde Trengereid hadde som alltid lagt flid i å ordne fersk og fristende mat. Pølsene ble grillet på den elektriske grillen, og beboerne koste seg med den deilige maten. Masse deilig tilbehør var det også. Her ble det servert både grønnsaker, salat og potetgull.

Hyggelig

- Det ble en svært hyggelig stemning både i den nye sofaen og rundt våre nye bord. Vi avsluttet grillfesten med kroneis - en perfekt avslutning på en hyggelig stund. Vi hadde regn på åpninga, så slik sett var ikke været det aller beste, men det gjorde ingenting for her var det masse hjerterom og varme rundt bordene, sier en fornøyd avdelingsleder.

Bruke verandaen

Etter mye jobb har vi endelig en flott og frodig veranda med plass til alle beboere i 3. avdeling. Vi håper dette vil gi oss masse hygge framover, og at vi får en varm og solrik høst på verandaen, avslutter Siv.

 

 Bildeglimt fra grillfesten

På grillfest 2Blomster og planterGrillmatBeboere og ansatteSalatBallonger på verandaenTomatplantePå grillfestNy sofa på verandaenAgurkplanteBeboere og ansatte 2


Sist oppdatert: 15.08.2018 13:54:55