Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Livat dansefest på Borgtun

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 20.04.2018 13:35:50
Kristin Lauritzen danser med beboer

​Kristin Lauritzen fra Trysil-Knut Dans og Spelmannslag var en populær dansepartner da gammeldanstonene fylte festrommet på Borgtun.

Foto: Elisabeth Sakrisson, Trysil kommune

​Dans er poesi med armer og ben, sa Charles Baudelaire. Du kan tro det var poetisk på Borgtun sist onsdag!

​For dit kom danseglade Kristin Lauritzen fra Trysil-Knut Dans og Spelmannslag. Og med seg hadde hun tre freske spillemenn; Einar Hyllvang, Else Myhr og Else Jorunn Fuglaamoen. Jo takk, vi skal hilse og si det ble liv i stua!

Tjoho!

- De spilte livat musikk og dansa, og vi ansatte og pasientene fikk også være med i dansen. Det var kjempegøy for oss alle, rapporterer ergoterapeut Hilde Helseth etter rundene i valsetakt og andre takter på og ved siden av dansegolvet.

Mmmm!

Ingen fest på gammelmåten uten bevertning må vite. Grønnsakssuppe, kaffe og is ble servert i danselokalet denne dagen.

- Nok et vellykket arrangement her på Borgtun, konkluderer Hilde og har full oppslutning blant festdeltakerne fra Borgtun og 3. avdeling.

Sunt!

- Den mosjon, herre, vi har av en natts dans, er så sunn, som å få et helt apotek i maven, skrev Ludvig Holberg. Selv om beboerne ikke tok natta til hjelp, men nøyde seg med noen glade dansetrinn i fullt dagslys, tipper vi de følte seg riktig så sunne og friske etterpå.

Om de håper dans- og spelmannslaget snart kommer tilbake? Vær sikker!

Einar Hyllvang, Else Myhr og Else Jorunn FuglaamoenEinar Hyllvang, Else Myhr og Else Jorunn Fuglaamoen spilte opp til dans.

Elisabeth Sakrisson danser med beboerElisabeth Sakrisson svingte beboere i valsen.

 

Sist oppdatert: 20.04.2018 14:09:09