Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trivelig heldagstur i sommerfjellet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 13.07.2016 17:38:10
Gjester på terrassen på Knettsetra

​På Knettsetra er det fryktelig trivelig med frisk luft, koselige dyr og god mat. Det kan beboerne på Villa Sole og Borgtun som var der onsdag skrive under på.

Foto: Ida Nymoen, Trysil kommune

​Hele dagen i dag har beboere på Villa Sole og Borgtun tilbrakt på Knettsetra i Trysilfjellet. Takk til ildsjelene i demensforeningen vår!

​Det er litt ustabilt vær for tida, men i løpet av alle timene de var borte, kom det ikke ei eneste regndråpe. Noen mørke skyer var det, men de vek for sola, så det ble en deilig, varm sommerdag ute i det fri.

Mange dyr

Ikke nok med at fjellufta i seg sjøl gjør godt for kropp og sjel, på Knettsetra er det rik anledning til å se på og klappe dyrene som er så heldige å få være der hele sommeren. Der er det kjælne sauer, litt mer tilbakeholdne høner og noen aldeles nydelige, lodne kaniner.

Servering

Vel framme ble gjestene traktert med deilige muffins til kaffen. Litt senere på dagen kom det som for mange er den likeste festmaten på bordet; rømmegrøt og fisk! Skal hilse og si at det smakte!

Sang

Humøret steg om mulig enda noen hakk, så da Liv Rønningen dro fram trekkspillet og det var tid for sang - ja, da runget det fint utover setervollen!

- Alle koste seg veldig hele dagen. Knettsetra er en fin plass like ovenfor sentrum dit alle burde ta seg en tur, sier avdelingslederen på Borgtun Ida Nymoen.

 Bildeglimt fra heldagsturen på Knettsetra

Knettsetrakaffe og muffinsPå KnettsetraSauerSaueklappSauekosHøner på KnettsetraKaninerrømmegrøt og fiskTrysilsangen
Sist oppdatert: 14.07.2016 10:34:43