Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Psykisk helse og rus

Velkommen til oss i enhet for psykisk helse - et gratis helsetilbud for alle som trenger det i Trysil kommune. Til oss kan du komme uten henvisning.
 
Hånd holder kule med familie i 
 
Vi har kontorer på Sønsthagen i Skredderbakken 8 A, tlf. 404 41 025. Vi som jobber her er kommunepsykologer, psykiatriske sykepleiere, familieterapeut, ruskonsulenter, miljøterapeuter, miljøarbeidere og aktivitører.

Det er ulike måter å få det bedre på når man har det vanskelig. Vi er et lavterskeltilbud innen psykisk helse og rus og kan tilby ulike aktiviteter, kurs, gruppetilbud og samtaler. Hvis du ikke riktig vet hva som kan være riktig for deg, kan du ringe og snakke med en av oss, så hjelper vi deg videre.


Vi i enhet for psykisk helse har bred kompetanse, og vi står til din disposisjon enten utfordringene dine dreier seg om relasjoner/familie, psykiske problemer, alkohol/rus eller annen avhengighet.

Pakkeforløp for psykisk helse og rus

Pakkeforløp for psykisk helse og rus skal bidra til gode, koordinerte og sammenhengende tjenester for pasientene. De skal sikre god samhandling mellom pasienter, eventuelt pårørende, fastlege, spesialisthelsetjenesten, kommunale helse- og omsorgstjenester og andre relevante aktører. De skal sikre at pasientene har innflytelse på behandlingen. Pakkeforløpene innføres trinnvis fra 1. januar 2019.

Forløpskoordinator

Pasienter i pakkeforløp kan ha behov for en forløpskoordinator i kommunen. Forløpskoordinator skal være med å sikre at spesialisthelsetjenesten og helse- og omsorgssektoren i Trysil kommune samhandler om utredning, behandling og en individuelt tilpasset oppfølging.

Kontakt Tjenestekontoret for nærmere informasjon om pakkeforløpene for psykisk helse og rus på 47 77 99 70 eller tjenestekontoret@trysil.kommune.no.

 Ansatte i enhet psykisk helse

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 14.10.2019 12:48:47