Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Velkommen tilbake til skolen!

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 08.05.2020 14:50:00
Roar Vingelsgaard

​Roar Vingelsgaard ønsker nå alle Onga i Trysil velkommen tilbake til skolen!

Foto: Harald Nyberg, Trysil kommune

​Nå har vi gleden av å ønske elevene på 5.-7. trinn og på ungdomsskolen velkommen tilbake til skolene onsdag 13. mai.

Hver enkelt skole vil gi grundig informasjon om hvordan de nye timeplanene blir og hvor undervisningen skal foregå.

En fantastisk jobb

- Elever, foreldre og lærere har gjort en fantastisk jobb under helt spesielle forhold de siste ukene. Vi skal fortsatt drive noe hjemmeundervisning på noen trinn, men nå skal alle få møte hverandre igjen. Skolehverdagen blir ikke helt lik den som var før skolene ble stengt, men kanskje minst like spennende, sier kommunalsjef Roar Vingelsgaard.

Smittevern

Det er viktig at alle følger smittevernreglene og de rutinene som hver skole legger opp til. Det er gjort en grundig jobb med å organisere skoledagen på nytt - oppsett på kohorter (mindre grupper) og bruk av rom er nå klart. Skolene skal bruke mandag og tirsdag på å finplanlegge dette.

Småskolen og SFO

1.-4. trinn skal på skolen som normalt, også mandag og tirsdag. SFO vil ha de samme åpningstidene som tidligere, Innbygda skole kl. 8.30-16 og Vestre Trysil og Jordet har de gamle (vanlige) åpningstidene.

Skoleskyss

Skoleskyssen går som vanlig fra og med onsdag 13. mai. Det er busselskapets ansvar at elevene bør sitte med minst ett setes mellomrom. For eksempel kan det på en buss med fire sitteplasser på hver rad, sitte to barn på hver rad med alternerende vindu/midtgang. Elevene må holde en meters avstand mens de venter på bussen eller drosje.

Til høyre kan du lese Utdanningsdirektoratets smittevernveiledere.

Sist oppdatert: 08.05.2020 14:51:02