Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ungdomsklubb på sosiale medier

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.03.2020 14:18:27
Marthe Lindstad og Beathe H. Sande

​Vi bryr oss om ungdommene i Trysil og vil forsøke å gi dem et tilbud ved å være der for dem som gode voksne som har tid, sier Marthe Lindstad og Beathe H. Sande.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Fra 23. mars er en voksen fra Trysil ungdomsklubb tilgjengelig på sosiale medier mandag-torsdag kl. 17-21.

​Sosiale medier er i første omgang ungdomsklubbens facebookside og Snapchat.

- På facebooksiden forteller vi hvordan ungdommene kan komme i kontakt med de voksne om de ønsker en å prate med eller være sosial med over nett, sier koordinator for barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande.

Ut å gå

- I tillegg vil den som er på «klubben»,  ta en tur i Trysil sentrum mellom kl. 17 og 18 og oppsøke ungdommer som er ute, for en hyggelig prat - selvsagt på god avstand som anbefalt i disse tider. De voksne vil også kunne være med en eller to ungdommer om gangen og gå en tur disse kveldene om det er noen som ønsker det, sier Beathe.

Digital klubb

Etter hvert har de planer om å legge ut oppgaver, konkurranser og forslag til aktiviteter på klubbens sosiale medier. Dei vil også se på muligheten for digitale klubbtreff.

- Vi bryr oss om ungdommene i Trysil og vil forsøke å gi dem et tilbud ved å være der for dem som gode voksne som har tid, sier Beathe. 

Sist oppdatert: 21.03.2020 14:31:22