Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Legetjenester til de som ikke har fastlege

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 31.01.2018 16:55:00
Hanna Rydløv

​Hanna Rydløv er vår nye kommuneoverlege. Hun fortsetter som fastlege for 600 pasienter. De som ikke får annen fastlege før vi får tilsatt i to ledige stillinger, får time hos vikarlege, turnuslege eller andre fastleger når de ringer 62 45 78 50.

Foto: Ann-Karin Røgholt, Trysil kommune

​Hanna Rydløv begynte som kommuneoverlege i halv stilling 1. februar. Dermed kan hun bare ha 600 pasienter på fastlegelista si.

Hvem som fikk beholde Hanna Rydløv som fastlege, ble avgjort automatisk i Helfos systemer. De som mistet henne som fastlege, har fått brev om at de vil bli betjent av legevikar til ny fastlege er ansatt.

Ledig stilling

​I tillegg til at Hanna Rydløv nå bare har halv stilling som fastlege, har vi ennå ikke fått noen ny fastlege etter Urban Grandell som sluttet i fjor sommer. Men enhetsleder for legetjeneste og beredskap Ann-Karin Røgholt har en midlertidig løsning mens vi fortsetter arbeidet med utlysning og tilsetting i begge stillingene.

Vikar og turnuslege

- Pasienter som ikke lenger har fastlege, men som ønsker legetime, kan ringe 62 45 78 50. De vil da få time hos vår nye vikarlege Salome Hollensen, eller hos turnuslege Mathilde Kaers Kalleberg. De kan også få ledige, avtalte timer hos andre fastleger, sier Ann-Karin Røgholt.

Sist oppdatert: 04.04.2019 15:53:17