Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Radisson åpner igjen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 11.01.2021 16:16:37
Radisson Blu Resort Trysil. Foto: Ola Matsson

​Radisson Blu Resort Trysil åpner igjen som planlagt 12. januar. Kommuneoverlegen vurderer det som helt trygt for både gjester og personale.

Foto: Ola Matsson

​Alle ansatte på Radisson Blu Resort Trysil som har vært i karantene, har nå testet negativt for covid-19. Hotellet åpner igjen som planlagt 12. januar.

​- Vedtakene om å stenge hotellet og sette ansatte i karantene, utløper i dag som planlagt. Jeg vurderer det som helt trygt for gjester og personale å komme tilbake til hotellet som nå har enda bedre smitterutiner, sier kommuneoverlege Hanna Rydløv.

God dialog

Siden kommuneoverlegen fikk melding om smitte på hotellet, har hun hatt god dialog med de ledelsen der.

- Det er betryggende å vite at på tross av at både gjester og personell har vært smittet, så ble ikke smittespredningen stor. Det tyder på gode internrutiner. Vi kommer til å fortsette å arbeide tett med reiselivet. Erfaringene vi har gjort i denne situasjonen, bringer vi videre til andre reiselivsbedrifter i kommunen, sier Hanna.

26 kjente

- Dette utbruddet omfattet 26 personer som vi har kjennskap til, men vi har ikke fått tilbakemelding fra hjemstedskommunene til alle gjestene som var på hotellet i perioden 26. desember-4. januar. Vi mener at smittespredningen i Trysil nå er stanset. De sju som jobbet på hotellet (fire ansatte og tre i et firma som leverer tjenester til hotellet) og de to husstandsmedlemmene som ble smittet, er i isolasjon. De har det bra og følges opp av lege. Ingen har så langt hatt behov av andre helsetjenester, sier Hanna.
 

Sist oppdatert: 11.01.2021 17:19:11