Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Plan og miljø har hjemmekontor

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.03.2020 13:35:31
Bjørn Tore Bækken

​Plansjef Bjørn Tore Bækken og de tre andre ansatte på plan- og miljøavdelingen har hjemmekontor på ubestemt tid fra mandag 16. mars.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Alle ansatte på plan- og miljøavdelingen i Trysil kommune har hjemmekontor fra mandag 16. mars.​ De avlyser alle møter.

​Plansjef/avdelingsleder Bjørn Tore Bækken sier at dette er et ledd i smitteforebygginga i forbindelse med koronaviruset covid-19 og innføring av nye bestemmelser for kommunal virksomhet.

De ansatte

Det er fire ansatte på avdelingen. I tillegg til plansjefen er det arealplanleggerne Ariane Bekk Norstad og Christian Anker Rasch og rådgiver natur- og miljøforvaltning Øivind Løken. Telefonnummer og e-postadresse til dem finner du under Kontakt oss.

Arbeidstid

Arealplanleggerne og plansjefen vil i utgangspunktet ha vanlig arbeidstid mandag-fredag og være tilgjengelige på e-post kl. 8-15.30 og telefon kl. 9-15.

Rådgiver natur- og miljøforvaltning har for tiden begrenset arbeidstid og vil inntil videre være tilgjengelig tirsdag og torsdag i samme arbeidstid som de øvrige på avdelingen. Plansjefen er tilgjengelig for henvendelser knyttet til natur- og miljøforvaltning alle dager.

- Eventuelle møter som må avholdes, skal i utgangspunktet skje som telefonmøter eller via nettløsninger som Skype, sier Bjørn Tore.

Saksbehandlingstid

- Ordningen vil vare på ubestemt tid og vil kunne medføre at saksbehandlingstida blir forlenget i flere saker – både i sakene som allerede er under behandling, og fremtidige saker og henvendelser, sier han.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 18.03.2020 15:48:31