Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Landbruksavdelingen har hjemmekontor

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 14.03.2020 15:06:28
Marianne Olsen

Jordbrukssjef Marianne Olsen og de tre andre ansatte på landbruksavdelingen har hjemmekontor på ubestemt tid fra mandag 16. mars.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Alle ansatte på landbruksavdelingen i Trysil kommune har hjemmekontor fra mandag 16. mars.​ De avlyser alle møter.

Jordbrukssjef Marianne Olsen sier at dette er et ledd i smitteforebygginga i forbindelse med koronaviruset covid-19 og innføring av nye bestemmelser for kommunal virksomhet.

De ansatte

Det er fire ansatte på avdelingen. I tillegg til jordbrukssjefen er det landbruksveileder Monica Kilde, skogbruksveileder Morten Olesen Lutnæs og skogbrukssjef Olav Kornstad. Telefonnummer og e-postadresse til dem finner du under Kontakt oss.

Vanlig arbeidstid

Saksbehandlerne vil i utgangspunktet ha vanlig arbeidstid mandag-fredag og være tilgjengelige på e-post kl. 8-15.30 og telefon kl. 9-15.

- Eventuelle møter som må avholdes, skal i utgangspunktet skje som telefonmøter eller via nettløsninger som Skype, sier Marianne.

Saksbehandlingstid

- Ordningen vil vare på ubestemt tid og vil kunne medføre saksbehandlingstida blir forlenget i flere saker – både i sakene som allerede er under behandling, og fremtidige saker og henvendelser, sier hun.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 14.03.2020 15:15:33