Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Digital kulturskole fra uke 14

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 26.03.2020 12:23:47
Jaime Carrizo

​Rektor Jaime Carrizo og de andre lærerne tilbyr hjemmekulturskole for elevene sine og underviser dem fra egne videorom.

​Trysil kulturskole starter digital kulturhjemmeskole og håper det blir et positivt innslag i den spesielle hverdagen elevene deres har.

​- Vi på Trysil kulturskole håper at det går bra med dere i denne spesielle tiden, og vi ønsker å gi elevene et digitalt og alternativt kulturskoletilbud. Vi tilbyr oppgaver, videosamtaler og -undervisning som følger den vanlige timeplanen, skriver rektor Jaime Carrizo i et brev til elevene og deres foresatte.

Videorom

Hver lærer får sitt eget videorom som elevene logger seg inn på når de har undervisningstid. Det er frivillig å være med. De som ikke skal være med, må gi beskjed, slik at planleggingen og gjennomføringen blir enklest mulig. Kulturskolen har også startet en idébank med forslag til oppgaver og annet som de deler på facebooksida si. 

Bildeelever

Bildeelevene er spesielt nevnt i brevet. De får jobbe med egne prosjekter, men kan låne utstyr av kulturskolen, gjerne flere ganger om de vil prøve ut flere teknikker. 

- Vi kommer ikke å følge opp med frister eller mas, men heller tilby at vi er til stede på videorommet med tips, skriver rektor.  

 

Sist oppdatert: 26.03.2020 12:45:53