Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Besøksprotokoll i Trysil rådhus

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 28.08.2020 15:25:00
Besøksprotokoll på servicetorget

​Når du kommer inn hovedinngangen, ligger besøksprotokollen på et bord til venstre, like ved spritautomaten. Vær vennlig og skriv deg inn når du kommer.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Fra 31. august innfører vi besøksprotokoll i rådhuset. Alle besøkende må skrive seg inn med navn og telefonnummer.

​Det gjelder både eksterne og ansatte i kommunen som ikke jobber i rådhuset. Tid for ankomst og hvem de skal besøke, eller hvilket ærend de er i rådhuset i dersom de ikke skal besøke noen, må også oppgis.

Smitteoppsporing

Årsaken er eventuelt smitteoppsporingsarbeid. Besøksprotokollen ligger på et bord rett innenfor hovedinngangen. Den leveres til smitteoppsporingsteamet påfølgende dag. Der blir den oppbevart i 14 dager før den blir makulert.

Utenom kontortid

De som er i rådhuset utenom kontortid, og som benytter inngangen sør for hovedinngangen, må skrive seg inn i besøksprotokollen som ligger der. De må også oppgi klokkeslett for når de forlater huset. Det kan for eksempel være deltakere på møter og politikere som skal hente post.

Åpne dører

Publikum er velkomne i rådhuset kl. 9-15 på tirsdager, onsdager og fredager - og ellers etter avtale. Rådhuset er fortsatt stengt mandager og torsdager. Av smittevernhensyn må besøkende vente på servicetorget til ansatte der har undersøkt om saksbehandler er ledig. Er han eller hun det, kommer de ned og henter de besøkende.

Sperrebånd

Det er satt opp sperrebånd slik at besøkende ikke skal gå videre inn i rådhuset uten følge av saksbehandler, eller at det er gitt klarsignal fra de som betjener servicetorget. Vennligst respekter dette. Respekter også avstandsmerkene på golvet foran skranken. Og husk å sprite hendene og holde en avstand på minst en meter til andre som befinner seg i lokalet.

Telefontid

Sentralbordet i rådhuset er åpent mandag-fredag kl. 9-15 som vanlig. De ansatte har telefontid kl. 8-15.30 med unntak av byggesaksbehandlerne som har telefontid kl. 12-15.

Møter

Det oppfordres fortsatt til at så mye som mulig av møteaktiviteten med publikum gjennomføres digitalt. Fysiske møter kan gjennomføres hvis det er mulig å holde en meters avstand. Kontaktflater på kontor og møterom må rengjøres etter alle møter. Det er den enkeltes saksbehandlers ansvar.

Smittevernregler

Fortsatt gjelder disse retningslinjene i forhold til smittevern:

  • Vask hender ofte og grundig. 
  • Host og nys i albuekroken eller i et papirlommetørkle som man så kaster. 
  • Hold minst en meters avstand til andre. 
  • Bli hjemme hvis du er syk, også ved lette forkjølelsessymptomer. 
  • Ring legevakta 116 117 og be om å bli koronatestet dersom du får symptomer.

 

Sist oppdatert: 28.08.2020 15:26:25