Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kompetansetiltak for strategisk ledelse

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 20.04.2020 10:10:00
Gro Svarstad og Gudrun Sanaker Lohne

​Trysil kommune, her ved næringssjef Gro Svarstad, og Destinasjon Trysil, her ved daglig leder Gudrun Sanaker Lohne, samarbeider for å gi bedrifter i Trysil tilbud om flere kompetansetiltak.

Trysil kommune og Destinasjon Trysil samarbeider om å gi lokale bedrifter flere kompetansetiltak fremover.​

​To av tiltakene er klare; strategisk ledelse i henholdsvis reiselivsbedrifter og bygg-, anleggs- og tjenestebedrifter.

Destinasjon Trysil presenterer tiltakene slik:

Destinasjon Trysil og Trysil kommune vil med hjelp fra Innovasjon Norge, Innlandet fylkeskommune og NAV Trysil legge opp til et bredt utvalg av kompetansetiltak fremover.

Nå er informasjon og påmelding klar for to av tilbudene. Dette er en unik mulighet for deg til å få hjelp og støtte til å jobbe med strategi og utvikling for din virksomhet. Programmet har seks samlinger over 17 måneder, og du vil få opptil 70 timer individuell rådgivning. Deltakelse er gratis (koster normalt kr 15 000) og dekkes av midler fra Innlandet fylkeskommune. Det er maks 16 bedrifter som kan delta per program med 2-3 deltakere fra hver bedrift. Dette bør være personer som jobber med strategi og utvikling i virksomheten.

Strategiprogrammene heter FRAM Strategisk ledelse og har fått veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere. Det er ett program for reiselivsbedrifter og ett for bygg, anlegg og tjenestebedrifter. Merk at reiselivsprogrammet har informasjonsmøte allerede torsdag 23. april!
Det jobbes med et eget opplegg som kan passe for handelsbedrifter.

Benytt sjansen til å utvikle din virksomhet! 

Strategisk ledelse for reiselivsbedrifter

Innholdet i programmet er tilpasset overnattingsbedrifter, serveringsbedrifter, aktivitets- og opplevelsesbedrifter og bedrifter som har reiselivet/besøkende som viktig kundegruppe.
Det blir digitalt informasjonsmøte for reiselivsbedrifter torsdag 23. april kl. 10. Delta for å finne ut om dette er noe for deg, still spørsmål etc.

Meld deg på til informasjonsmøtet her.


Les om program og påmelding til programmet her.
 

Strategisk ledelse for bygg, anlegg og tjenestebedrifter

Innholdet i programmet er tilpasset bygg- og anleggsbedrifter samt håndverks- og servicetjenester.
Det blir digitalt informasjonsmøte for bygg og tjenestebedrifter mandag 4. mai kl 10. Delta for å finne ut om dette er noe for deg, still spørsmål etc.

Meld deg på til informasjonsmøtet her.


Les om program og påmelding til programmet her.

Sist oppdatert: 20.04.2020 10:12:28