Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kommunestyret fikk koronaoppdatering

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.05.2020 13:49:29
Skjermdump av kommuneoverlegens orientering i kommunestyret

​Kommuneoverlege Hanna Rydløv ga kommunestyret en orientering om smittestatus i Trysil, Europa og verden, fakta om covid-19 og fokusområder framover.

Rådmann, kommuneoverlege, næringssjef og ordfører oppdaterte kommunestyret på koronasituasjonen 5. mai.

​Rådmann Jan Sævig gikk gjennom hva administrativ og politisk ledelse og øvrige deler av organisasjonen har jobbet med de siste par månedene og hvordan de har jobbet.

Kommuneoverlege Hanna Rydløv informerte om status i Trysil, Europa og verden, fakta om sykdommen og fokusoppgaver framover.

Næringssjef Gro Svarstad orienterte om hvordan næringsavdelingen, varaordfører og ordfører har jobbet, hva de har hatt fokus på og hva de har oppnådd så langt.

Ordfører Erik Sletten oppsummerte og sa blant annet at situasjonen krever mye av mange, men at Trysil er en velfungerende kommune i alle ledd; alle sektorer, innbyggere og ansatte.

Malin Skålholt Åkesson, Ap, Anders Nyhuus, H, Turid Backe-Viken, Ap, Ole André Storsnes, Sp, varaordfører Stine Akre, SV og Per Johnny Talaasen, FrP tok også ordet.

Hva som ble sagt, kan du se og høre her:

Før pausen (Er du særlig interessert i å høre kommuneoverlegens orientering, begynner den ca. 15 minutter ut i innslaget).

Etter pausen

Presentasjonene til næringssjef og kommuneoverlege finner du under Mer informasjon.

Sist oppdatert: 07.05.2020 10:12:33