Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Frivilligsentralen tilbyr handlehjelp og telefonvenn

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.01.2021 11:40:00
Handlevogn i matbutikk

​De som trenger hjelp til å handling, eller ønsker en telefonvenn, kan kontakte Ester Borg Rasmussen på frivilligsentralen.

​Frivillige på frivilligsentralen står klare for de som trenger hjelp til handling eller ønsker en telefonvenn.

​- Våre frivillige bor i ulike deler av kommunen, så nøl ikke med å ta kontakt med meg hvis du har problemer med å få matvarer hjem, sier frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen.

Fleksibelt

- Hvor det skal handles, hvem som finner varene og betalingsform blir avgjort i hvert enkelt tilfelle. Jeg har vært i kontakt med alle kolonialbutikkene i Innbygda, og det finnes flere måter å løse dette på. Det finnes trolig fleksible ordninger på kolonialbutikkene i grendene også. Og for at ingen skal være i tvil: Smittevernet vil bli ivaretatt, sier Ester.

Telefonvenn

I disse dager er mange av ulike årsaker isolert og har lite kontakt med andre mennesker.

- Mange har familie, naboer, støttekontakter, bekjente, hjemmetjeneste eller kanskje en besøks- eller aktivitetsvenn som normalt kommer. For mange har dette stoppet opp nå. Da kan det være hyggelig at noen ringer for å slå av en prat. Ta kontakt - mange frivillige som står klare til å hjelpe, sier Ester.

Kontaktinfo

Enten du ønsker hjelp til handling eller en telefonvenn, ta kontakt med Trysil frivilligsentral på telefon 47 47 29 18 eller post@trysil.frivilligsentral.no

Bli frivillig?

Akkurat nå har Ester god tilgang på frivillige, men det kan godt skje at hun trenger flere. Vil du melde deg som frivillig, bruker du skjemaet her:

Frivilligsentralen - registrering som frivillig

Sist oppdatert: 18.01.2021 11:46:00