Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Håper på festforestilling senere i år

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 03.10.2020 11:13:25
Anne N. Sætre

​Frida Ånnevik kommer til Trysil for å motta Skjæraasenprisen 2020 senere. Kultursjef Anne N. Sætre håper det blir festforestilling før jul.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Kveldens festforestilling er avlyst. Men Frida Ånnevik kommer til Trysil når det blir mulig.

​Kommuneoverlegen vedtok i går å avlyse alle innendørs arrangementer for publikum denne helga. Årsaken er smittesituasjonen i Trysil.

Skjæraasendagene

Festforestillingen på Skjæraasendagene har vært utsolgt lenge. Mange har gledet seg til et møte med Frida Ånnevik og kor-Trysil.

- Jeg kontaktet Fridas manager og fikk gledelig nok beskjed om at Frida gjerne kommer til Trysil for å ta imot Skjæraasenprisen og holde en liten konsert når situasjonen tilsier det. Så festforestillingen er ikke avlyst, men utsatt. Vi håper at vi kan gjennomføre den før jul, sier kultursjef Anne N. Sætre.

Årets korbygd

På festforestillingen skal vi også markere at Trysil kommune vant prisen Årets korbygd i Innlandet i år.

- Alle korene er informert om at kveldens forestilling er avlyst, og alle er innstilt på å få til markeringa senere. Vi kommer tilbake med mer informasjon i uke 42, sier Anne.

Korvideoen

I etterkant av kveldens festforestilling var planen å legge ut en glad video med alle korene våre på YouTube.

- Vidoen er tett knyttet til de andre innslagene på festforestillingen, så vi føler at premieren må finne sted der og da. Derfor kommer den ikke på YouTube før etter at festforestillingen er gjennomført. Den er verd å glede seg til, sier Anne.

Billetter

Alle som har billetter til kveldens forestilling, skal ha fått beskjed på e-post eller SMS om at den er avlyst.

- Alle beholder billettene sine. De vil være gyldige på festforestillingen som kommer. De som eventuelt heller vil ha den refundert, vil få det. Mer informasjon om det kommer også i uke 42, sier Anne.

Vemodig

Kultursjefen synes det er vemodig at Skjæraasendagene 2020 ender på denne måten.

- Det som skulle vært høydepunktet, blir et antiklimaks i stedet. At temaet for Skjæraasendagene i år er fellesskap, noe som hele festforestillingen var bygget på, gir en ekstra dimensjon – og gir oss et inderlig ønske om å få til dette når situasjonen tillater det, sier Anne.
 

Sist oppdatert: 03.10.2020 11:43:01