Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Begrenset med fastlegetjenester i sommer

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 12.06.2019 12:10:48
Trysil legesenter

​Alle som trenger å bli vurdert av lege, vil bli det også i sommer. Men fastlegene ber om at alle legebesøk som kan utsettes til høsten, blir utsatt.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Fastlegene i Trysil varsler at de vil ha kapasitetsproblemer i sommer, men at alle som trenger å bli vurdert av lege, skal bli det.

​Fastlegene skriver:

Viktig informasjon fra fastlegetjenesten

Fastlegene rapporterer om begrenset tilgang på fastlegetjenester i juni og juli fordi det for tida ikke er fastleger på to av fastlegelistene. Begge er tilsatt, men er ikke på plass for fullt før i august/september. Med hele fastlegestaben på plass, blir kapasiteten god.

Dekker opp for kolleger 

De fastlegene som arbeider på legesenteret i dag, er erfarne og forsøker kollegialt å dekke også de pasientene som ikke har fastlege. De har gjort mange tiltak for å dekke legebehovet på best mulig måte. Kapasiteten er tross det begrenset.

Vanskelig å få time 

I juni og juli vil det derfor bli vanskelig å få time hos fastlege. De ber om forståelse for det og anmoder folk om å utsette legebesøk som kan utsettes, til høsten.

Fastlegene understreker at alle tilfeller som trenger å bli vurdert av lege, fortsatt skal bli det - uavhengig av fastleges kapasitet.

Takk for forståelsen fra fastlegene i Trysil

Sist oppdatert: 05.08.2019 00:53:46