Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bygg- og geodataavdelingen har hjemmekontor

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 15.03.2020 12:07:14
Rune Møller Poulsen

​Avdelingsleder Rune Møller Poulsen sier at byggesaksbehandlerne har telefontid mandag-fredag kl. 12-15 og juridisk rådgiver og geodataingeniørene mandag-fredag kl. 9-15.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Også de ansatte på bygg- og geodataavdelingen i Trysil kommune har hjemmekontor på ubestemt tid.

​Avdelingsleder Rune Møller Poulsen skriver:


Tiltak mot koronaviruset på bygg- og geodataavdelingen

Det innføres umiddelbart hjemmekontor for alle ansatte på bygg- og geodataavdelingen som et tiltak for å redusere spredningen.

Dette vil nødvendigvis få noen følger for saksbehandlingen innenfor byggesak og geodata:

  • Foreløpig ingen tilgjengelighet for personlig oppmøte på arbeidsplassen, men vi vil kunne avholde videokonferanse dersom det er behov for det.
  • Søkere må forvente lenger saksbehandlingstid enn normalt.
  • Byggesaksbehandlerne har fortsatt telefontid kl. 12-15 mandag-fredag. Det gjelder Rune Møller Poulsen, Dag Gunnar Høye, Bjørn Helge Kristiansen og Hans Brataas.
  • De andre på avdelingen (geodataingeniørene Kjetil Norderhaug, Alvar Verdugo og Amalie Kranstad Tjomsland og juridisk rådgiver Martin Sand Eriksson) har telefontid kl. 9-15.
  • Andre uforutsette følger må påregnes.

Alle saksbehandlerne tar imot e-post og har kontortid mandag-fredag kl. 8-15.30. Merk at henvendelser som medfører saksbehandling, skal inn i sak- og arkivsystemet vårt. Send disse til postmottak@trysil.kommune.no, ikke direkte til saksbehandlerne.

Utover dette ber vi publikum følge med på kommunens hjemmeside. Det ligger for øvrig mye veiledning og blanketter på hjemmesiden under byggesak og kart og oppmåling.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 15.03.2020 12:29:27