Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bli med på vår alternativ Hold Trysil rent aksjon

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 22.04.2020 10:25:00
Stine Akre, Erik Sletten og Beathe Helen Sande

​Varaordfører Stine Akre, ordfører Erik Sletten og koordinator Beathe Helen Sande oppfordrer alle til å bli med på årets Hold Trysil rent aksjon.

Foto: Harald Nyberg, Trysil kommune

​Vil du være med på alternativ Hold Trysil rent aksjon i Trysil sentrum i vår? Påmeldingsfristen er 26. april.

​Ungdomsrådet i Trysil organiserer hver vår en ryddeaksjon der elever fra Innbygda skole og Trysil ungdomsskole rydder sentrum og nærliggende områder for søppel før 17. mai. På grunn av situasjonen med covid-19 kan elevene dessverre ikke rydde, men det blir en alternativ Hold Trysil rent aksjon.

Fint til 17. mai og sommeren

Denne våren arrangerer derfor kulturavdelingen en alternativ aksjon for å bidra til at Trysil sentrum blir ryddet for søppel til 17. mai, våren og sommeren. - Så nå oppfordrer vi både liten og stor til å bli med å rydde sentrum og nærliggende områder for søppel de to neste ukene, sier koordinator Beathe Helen Sande.

Ryddeperioden

I år blir det ikke en aksjonsdag, men en aksjonsperiode fra 28. april til 13. mai der alle som vil kan bidra med søppelplukking. Det er svært viktig at det ikke blir samling av mange mennesker og at alle følger retningslinjer for smittevern i forbindelse med den pågående situasjonen med covid-19.

Meld deg på

Vi håper at mange har lyst til å delta på denne dugnaden og melder seg på. Beathe Sande tar i mot påmeldinger på bhs@trysil.kommune.no innen søndag 26. april.

Eget ryddeområde

Alle som melder seg på vil få tildelt et område i sentrum hvor de kan plukke søppel. Et enkelt kart med beskrivelse av området blir sendt ut i løpet av 27. april. Søppelplukkingen skal skje i perioden 28. april - 13. mai, men du bestemmer selv når du vil rydde ditt tildelte område i denne ryddeperioden.

Praktisk informasjon

Når du går ut for å plukke søppel på ditt tildelte område, så henter du engangshansker og søppelsekker på Cirkle K. Viktig å huske på retningslinjene for smittevern. Ikke rydd i grupper på mer enn fem personer og hold minst en meters avstand. Søppelsekkene leveres i en henger bak rådhuset som er merket med Hold Trysil rent aksjon 2020.

Premier

Alle som melder seg på og deltar i aksjonen er med i trekningen av premier som er gavekort på butikker og spisesteder i Trysil sentrum. Cirkle K gir, så langt lageret rekker, en liten softis til alle som plukker søppel. Softisen får dere når dere henter ut utstyret.

Premiene er sponset av Trysil kommune og utstyr til søppelrydding er sponset av SØIR.

Bli med du også og gjør det fint i nærområdene våre!

Sist oppdatert: 29.04.2020 00:53:23