Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

17. mai-feiringen i Trysil

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 21.04.2020 15:55:00
Cato Haugen, Erik Sletten og Stine Akre

Vi jobber sammen med alle 17. mai komiteene og tar et større ansvar i sentrum. Fra venstre 17. mai leder i Innbygda Cato Haugen, ordfører Erik Sletten og varaordfører Stine Akre.

Foto: Harald Nyberg, Trysil kommune

Det blir en litt utradisjonell, men forhåpentligvis strålende 17. mai feiring i Trysil også i år.

Korona og smittevernhensyn gjør at vi må feire 17. mai på en litt annen måte enn vi tradisjonelt gjør i Trysil.

17. mai-feiringen i kommunen

- Fordi situasjonen er så spesiell har kommunen ved politisk ledelse og kulturavdelingen tatt på seg å koordinere programmene, slik at vi får gjort kjent hva som skjer i hele kommunen vår! sier varaordfører Stine Akre.

Idedugnad

I Trysil er det hele 14 17. mai-komiteer som nå kommer opp med gode og kreative ideer for hvordan nasjonaldagen vår kan feires.

Annerledes feiring

Det vi vet per nå er at det ikke kan arrangeres tradisjonelle barnetog, leker og arrangementer som samler mange folk på et lite område - ikke inne og ikke ute. - Men kreativiteten er stor og det planlegges salutter, avsynging av nasjonalsangen kl. 13, bilkortesjer og tale for dagen for å nevne noe. En del vil foregå digitalt og forhåpentligvis kan noe oppleves fra hagen, forteller Stine.

Trygg feiring

Feiringen skal skje i trygge rammer for oss alle, og vi gir råd og innspill i samarbeid med kommuneoverlegen. Regjeringen har varslet at det kommer en nasjonal veileder 4. mai, og vi kommer tilbake med ytterligere informasjon når den foreligger, men kommuneoverlegen har allerede nå gitt noen føringer i forhold til smittevern.

Kom gjerne med innspill

Har du et innspill du ønsker å komme med, ta kontakt med kultursjef Anne Norderhaug Sætre. Se kontaktinformasjonen til høyre.

Følg med på hjemmesiden vår for mer informasjon og program når dagen nærmer seg.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 21.04.2020 16:16:11