Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trivelig grillfest på Østhagen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.06.2017 14:08:22
Festdeltakere på grillfesten

​Rundt 70 var med på grillfesten på Østhagen. Det var så trivelig at det kommer til å bli en tradisjon, sier demenskoordinator Vera Nordhagen.

Foto: Laila Fjeldskogen, Trysil kommune

​Onsdag 21. juni samlet beboere, dagsenteret, pårørende og ansatte seg til grillfest i hagen på Østhagen.

Og det var så trivelig det, syntes alle, at St. Hans-fest på Østhagen skal bli en tradisjon.

70 festdeltakere

Demenskoordinator Vera Nordhagen skriver:

Vi satset på finvær og dekket bord ute. Liv Rønningen kom med trekkspillet, og så var sommerfesten i gang. Det var nærmere 70 personer til stede med smått og stort. Alle hadde en fin dag og hygget seg med sine.

Menyen

Mat og drikke ble dels ordnet av ansatte, dels kjøpt inn. Grillmester for anledningen var Marian fra Bulgaria. Vi fikk servert pølser, hjemmelagede hamburgere, grillspyd, og hjemmelaget potetsalat/salat. Til drikke var det brus og vann. Til kaffen var det ordnet med hjemmelagede kaker.

Tradisjon 

Jeg tror alle gikk glade og mette fra Østhagen denne kvelden! En stor takk til beboere, gjester og arrangører for god stemning – og værguden for godt vær. Dette var starten på en god tradisjon. Det blir ny St. Hans-fest neste år.

 Bildeglimt fra grillfesten

Grillfest på Østhagen 2017Grillfest på Østhagen 2017 (3)Grillfest på Østhagen 2017 (4)Grillfest på Østhagen 2017 (5)Grillfest på Østhagen 2017 (6)Både maten og underholdningen falt i smakGrillfest på Østhagen 2017 (8)
Sist oppdatert: 22.06.2017 14:46:45