Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sykkelglede på Østhagen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 29.05.2018 11:29:48
Ordfører Erik Sletten og varaordfører Knut Løken på Østhagens elsykkel

​Ordfører og varaordfører er tilbake på start etter første runde på elsykkelen på Østhagen. Så moro var det at de la ut på et par til.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Om de som bor på eller bruker dagsenteret på Østhagen, får det like moro på sykkeltur som ordfører og varaordfører, ja da har de mye å glede seg til.

​Demensforeningen har nemlig sørget for at også Østhagen har fått en elsykkel med plass til en fører og to passasjerer, og nå har ordfører Erik Sletten og varaordfører Knut Løken innviet den.

Bak styret

På med hjelmene og så var de klare, ordføreren bak styret, varaordføreren i passasjersetet med flagg. Så bar det i veg på gangstien i hagen på Østhagen med givere, ansatte, beboere og dagsenterbrukere som begeistrede tilskuere.

På Bygda

Liv Rønningen i demensforeningen var veldig glad for at de kunne gi Østhagen en elsykkel. Hun håper inderlig den blir flittig brukt slik at beboerne kommer seg nedpå Bygda, på flomvollen, på kafé og gjerne treffe på kjentfolk.

Spleiselag

Sykkelen kostet 75 000 kroner. 40 000 kroner kommer fra Thora og Eilert Gundersens testamentariske gave. Helselagenes samarbeidsutvalg har gitt 10 000 og demensforeninga 25 000, sa Olav Teppen i demensforeningen.

Mer enn penger

Sykkelen er verdt mye mer enn penga, slo ordføreren fast. Han har sett hvor moro de på Borgtun har hatt det når de har vært på sykkeltur på Bygda det siste året. Og han håper at de på Østhagen får komme like ofte ut på tur.

Ordfører og varaordfører på sykkelturOrdfører og varaordfører på sykkelturElsykkelen på Østhagen

 

Sist oppdatert: 29.05.2018 11:43:45