Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Befaring i det ombygde aldershjemmet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 23.06.2016 10:49:23
10 personer på befaring på aldershjemmet

​Fra befaringa i det ombygde aldershjemmet. Fra venstre kommunalsjef for helse og omsorg Trygve Øverby, kommunalsjef for forvaltning og teknisk drift Bjørn Myhre, utvalgsmedlemmene Ole Andre Storsnes, Tone M. Øvergård, Morten O. Lutnæs, Malin Skålholt Åkesson, Bjarne Skarpmo, Per Johnny Talåsen, avdelingsleder for eiendomsavdelingen Ståle Elgshøen og prosjektleder bygg Ole Petter Blestad.

Foto: Bjørn Kveen for Trysil kommune

​​Hovedutvalg for forvaltning og teknisk drift har vært på befaring i det ombygde aldershjemmet.

​De syntes bygget har blitt fint og gleder seg i likhet med oss andre til det blir tatt i bruk over sommeren.

Fikk se alt

- Jeg tok med utvalget på en runde og viste dem de nyoppussede lokalene med 11 omsorgsboliger med fellesarealer, kontorlokaler for hjemmetjenesten avdeling 3, kontorlokaler for helse- og omsorgsadministrasjonen og dagsenter for demente. I tillegg inneholder bygningen boder, lager, tekniske rom, wc, bøttekott, møterom og personalrom, forteller prosjektleder bygg i Trysil kommune Ole Petter Blestad.

Snart sluttvask

Innvendig gjenstår kun litt komplettering av teknisk utstyr, sluttvask og ferdigbefaring.

- Utvendig har vi startet med opparbeidelsen av utearealer og legging belegningsstein. Carporten er ikke helt ferdig ennå. Når alt annet er ferdig, skal vi asfaltere og så. Vi er i rute og holder oss innenfor den økonomiske tildelte rammen, sier Blestad. Også det gledet politikerne selvsagt.​

Sist oppdatert: 14.08.2017 11:25:42