Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Koselig grillfest på Østhagen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.06.2018 14:05:22
Grillfest inne på Østhagen

​Liv Rønningen og trekkspillet legger ikke akkurat noen demper på stemninga når de gjør sin inntreden på fester. Her gleder de festlyden inne på Østhagen.

Foto: Elisabeth Nesbakk, Trysil kommune

​Inne i ly for vinden, eller ute i vindtette klær og gjerne med et pledd over skuldrene - grillfesten på Østhagen smakte alle som var med!

​Det frister ikke alle å ha grillfest ute i sur nordavind når gradestokken ikke viser videre høye tall og vi nærmer oss St. Hans. Ikke noe problem på Østhagen det. Da flytter vi festlyden inn da!

Grillfest? Ute!

Men noen mener bestemt at er det grillfest, ja, da spiser vi ute. Det er bare å kle på seg nok og gjerne ha tilgang til et pledd eller to det. Ikke noe problem på Østhagen det heller. Da blir deler av festlyden igjen ute da!

Gjensidig kontakt

Men det ble ikke to separatet fester av det. Inne- og utegjestene kunne se hverandre der de satt på hver side av vinduene. Og det gikk fint an å gå fra den ene festlyden til den andre om en ville det.

Koselig fest

Grillfesten på Østhagen er en årlig tradisjon som alle setter pris på; beboere, alle på dagsenteret, pårørende og ansatte.

- Vi koste oss alle sammen med grillmat, godt tilbehør, kaker og kaffe, og ikke minst sosialt fellesskap og Liv Rønningen som spilte trekkspill for oss, rapporterer assisterende avdelingsleder Elisabeth Nesbakk.

Festlyden uteKjølig vær er ingen hindring for de som vil ha grillfest ute.

God-sommerkakeFins det noen bedre måte å si God sommer! på?

 

Sist oppdatert: 21.06.2018 14:24:17