Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fantastisk arbeidsmiljø på Bergetunet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 04.01.2017 09:30:00
Ansatte på Bergetunet med raftinghjelmer

​Ansatte på Bergetunet skryter av miljøet de har både på arbeidsplassen og i fritida.

Foto: Runhild Nerby

​Over 40 har fast stilling på Bergetunet - en herlig gjeng av menn og kvinner i alderen 18-67 år. Har du lyst til å bli kollegaen deres?

​Det er flott å beskrive seg selv som en herlig gjeng, for det betyr at de trives, og at arbeidsmiljøet er godt. Slik presenterer de ansatte seg selv, Bergetunet og tjenestene de gir:

Boenheten Bergetunet

Bergetunet er en døgnbemannet boenhet med leiligheter for utviklingshemmede. Tjenesten som gis i boligen, omfatter praktisk bistand i hjemmet, hjemmesykepleie og målrettet miljøarbeid tilrettelagt ut fra den enkeltes behov. Bergetunet har også en avlastningsenhet for barn og unge. Det er et tilbud til familier som har særlig tyngende omsorgsoppgaver for barn og unge med funksjonshemming. Avlastningsopphold tilbys både på hverdager, i helger og ferier.

Jobb hver fjerde helg

De som jobber på Bergetunet, jobber i en turnus med tidligvakter, senvakter og jobb hver fjerde helg. Vi har egne nattevaktsstillinger, som da selvfølgelig jobber bare nattevakter. Jobb hver fjerde helg betyr at vi har lengre vakter, vi jobber senvakt fredag og 13 timer lørdag og søndag. Og de aller fleste ansatte stortrives med dette.

De ansatte

Bergetunet er en bolig med over 40 faste ansatte. En herlig gjeng med nesten like mange menn og kvinner. Det er også ansatte i alle aldersgrupper, fra 18 til 67 år. Dette er en unik arbeidsplass hvor alle går godt overens, og alle har sin plass i personalgruppa. Det er også et veldig godt faglig miljø hvor høgskolepersonell, fagarbeidere og assistenter jobber tett sammen. Med varierte arbeidsoppgaver, blir jobben gøy og man utfordres som arbeidstaker. Nytilsatte blir også godt tatt vare på og får god opplæring, samt blir godt inkludert i det sosiale miljøet på arbeidsplassen. Oppleves vanskeligheter på arbeidsplassen løser vi disse i fellesskap. Overskriften juger ikke; det er et fantastisk arbeidsmiljø på Bergetunet!

Sosialt miljø

På Bergetunet har vi også et godt sosialt miljø utenfor arbeidstiden hvor vi møtes på forskjellige aktiviteter. Julebord, sommertreff, rafting og treningsturer er noen aktiviteter de ansatte på Bergetunet har gjort og gjør sammen. Dette er selvfølgelig frivillig, men de aller fleste møter opp hvis de har anledning.

Søk jobb

Vi har ei stabil arbeidsgruppe med lite gjennomtrekk, men på grunn av nye oppgaver og endringer blant de faste ansatte har og får vi ledige stillinger. Er du vernepleier, sykepleier eller helsefagarbeider, søk. Du vil ikke angre.

Til høyre ser du hvilke stillinger som er ledige i Trysil kommune.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 04.01.2017 09:31:57