Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Helsestasjon

Helsestasjonen 
Trysil helsestasjon i Lundevegen 3 er åpen mandag-fredag kl. 8-15, åpen helsestasjon uten timebestilling mandager kl. 12-15. Tlf. 404 40 730 (også SMS).
 
Helsestasjonen utfører forebyggende og helsefremmende arbeid blant barn og unge. Alle barn har lovfestet rett til helsehjelp.
 

Om helsestasjonen

Helsestasjonstjenesten er et lovpålagt lavterskeltilbud til alle barn, unge og deres foresatte. Tilbudet omfatter svangerskapsomsorg, helsestasjon 0-5 år, skolehelsetjeneste 6-20 år og helsestasjon for ungdom 13-24 år.
 
Tjenesten har en sentral rolle i kommunens folkehelsearbeid og arbeider helsefremmende og forebyggende, både med psykisk og fysisk helse og sosiale forhold. Arbeidet innebærer veiledning, helseundersøkelser, vaksinering, oppfølging og henvisning videre ved behov.
 
Ansatte på helsestasjonen er helsesykepleiere, jordmor og merkantil/fagarbeider.
 

Samarbeid

Helsestasjonen samarbeider med andre kommunale tjenester som fysioterapeuter, leger, psykiatriske sykepleiere, barnevern, PP-tjenesten, barnehagene og skolene.
 
Helsestasjonen gir tilbud om veiledning ut fra barn og foreldres behov.
 
 Klikk for mer info om svangerskapsomsorgKlikk for mer info om tilbudet til 0-5-åringerKlikk for mer info om skolehelsetjenestenKlikk for mer info om helsestasjon for ungdom

 Kontakt oss

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 28.04.2020 15:21:55