Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ny åpningstid på helsestasjon for ungdom

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 04.01.2021 12:05:00
Ingunn Tveit og Marit Sandvik

Jordmødrene Marit Sandvik og Ingunn Tveit har nå åpen helsestasjon for ungdom kl. 13-17 hver mandag.

Foto: Pia Jeanette Lyseggen, Trysil kommune

​Nå er helsestasjon for ungdom åpen mandag kl. 13-17.

Helsestasjon for ungdom (HFU) er i første etasje til høyre for inngangsdøra til helsesenteret, det vil si vis-a-vis helsestasjonen i Lundevegen 3.

Åpningstider

HFU er åpen på  mandager kl. 13-17. Ungdom og unge voksne er velkomne og kan enten bestille time på tlf. 48 24 58 51 og 99 07 93 13 eller komme uanmeldt.

Mange temaer

På HFU kan ungdom komme med det de lurer på om fysisk, psykisk og seksuell helse, for eksempel om de har spørsmål om kropp, er i en vanskelig livssituasjon, er utsatt for vold, har spiseforstyrrelser, lurer på seksuell legning, for å ta gratis graviditetstest, få kondomer og glidemiddel - ja, alt de trenger å snakke med noen om.

Forebyggende

- Dette er et utrolig viktig tilbud, særlig i et forebyggende perspektiv, sa daværende varaordfører Knut Løken da han åpnet den nye helsestasjonen for ungdom i september 2019. - Her får ungdom hjelp til å klare de utfordringene de og kroppen deres vil møte. Jeg er så glad for at de blir møtt av så flinke folk som kan veilede dem uansett hva de lurer på. Dette er kjempebra for alle parter! sa han.

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 04.01.2021 15:32:53