Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

1.8 millioner kroner til helsestasjonen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 23.04.2019 10:20:00
Marit Sandvik, Anita Sakrisson, Pernille Hildrum Haugestad, Gina Ødegård, Kirsten Abild Jensen og Pia Lyseggen

​Gleden var stor på helsestasjonen da de fikk innvilget hele 1.8 millioner kroner! Fra venstre Marit Sandvik, Anita Sakrisson, Pernille Hildrum Haugestad, Gina Ødegård, Kirsten Abild Jensen og Pia Lyseggen.

Foto: Trysil kommune

 

​Helsedirektoratet gir oss et solid tilskudd til styrking av vår helsestasjon- og skolehelsetjeneste, samt jordmortjenesten.

​- Vi er strålende fornøyd og gleden er stor hos oss, jubler jordmor i helsesykepleierstilling Marit Sandvik, helsesykepleier Anita Sakrisson, helsesykepleier Pernille Hildrum Haugestad, ledende helsesykepleier Gina Ødegård, enhetsleder for familie Kirsten Abild Jensen og helsesykepleier Pia Lyseggen.

Solid tilskudd

Enhetsleder for familie Kirsten Abild Jensen sendte inn en søknad til Helsedirektoratet i januar. - Nå har vi fått fikk innvilget 1 800 000 kroner til styrking av helsestasjons- og skolehelsetjenesten i Trysil kommune. Vi er uten tvil kjempefornøyd, sier en glad Jensen.

Målgruppene

Målgruppen for tilskuddsordningen er gravide og deres partnere, barselfamilier og barn og unge og deres familier. Ordningen skal bidra til helsestasjons- og skolehelsetjenestens samfunnsoppdrag med å utjevne sosiale ulikheter i helse og å styrke familier, barn og unges positive ressurser for helse, trivsel og læring. Målet er å styrke og utvikle kommunens helsestasjons- og skolehelsetjeneste gjennom økt kapasitet, tilgjengelighet og tverrfaglighet, skriver Helsedirektoratet i tildelingsbrevet.

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 23.04.2019 10:35:29