Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Frivilligsentralen

​Slagordet for Trysil frivilligsentral er «Møte mellom mennesker». Hovedmålsettingen er derfor å legge til rette for ulike typer møteplasser. Det kan være møte mellom to personer, i små grupper eller i store forsamlinger. Frivilligsentralens logo

Vi har ulike tjenester og aktiviteter for å skape slike møteplasser:

  • Vi rekrutterer frivillige som koples til enkeltpersoner som av ulike årsaker har behov for ekstra kontakt. Vi har både besøksvenner, aktivitetsvenner og flyktningvenner. Vi anbefaler samvær gjennomsnittlig en time i uken, men det er fleksibelt. Når og hvor dere skal møtes og hva dere skal gjøre, er opp til dere. Du som frivillig kan også «ta pauser» når du skal på ferie eller liknende. 
  • Vi arrangerer ulike aktiviteter som oftest i samarbeid med frivillige. De fleste av våre aktiviteter er rettet mot eldre, men vi har også aktiviteter som alle, eller andre målgrupper kan delta på. For mer informasjon se trysil.frivilligsentral.no.

Vil du bli frivillig?

Mange ønsker å bruke litt av fritida si på noe meningsfylt. Å bistå en person som trenger ekstra kontakt, eller å hjelpe til på arrangementer som gleder andre, er både hyggelig, sosialt og givende. Frivillig arbeid skal være en vinn-vinn-situasjon som både frivillig og bruker/deltaker skal ha glede av. Hva du vil bistå med, er opp til deg. Kom gjerne med innspill til aktiviteter du ser behov for og ønsker å sette i gang.

Lag og foreninger

I Trysil er det et bredt og variert organisasjonsliv som gjør en viktig innsats både faglig og sosialt. Trysil frivilligsentral ønsker å bistå lag og foreninger slik at vi også i framtida kan ha glede av alt det de tilfører samfunnet. Vi har derfor en politisk vedtatt frivilligstrategi med ulike tiltak for å bistå og å samarbeide med denne delen av frivillig sektor. Vi har også et frivilligråd som er et rådgivende organ for frivilligkoordinator.

Foreningsportal

Vi har etablert en foreningsportal der vi presenterer lag og foreninger i Trysil; trysil.foreningsportal.no.  Hvis din forening ikke er registrert, eller det er feil/mangelfulle opplysninger, ta kontakt med frivilligkoordinator, tlf. 47 47 29 18, ebr@trysil.kommune.no. Portalen er gratis å bruke for lag og foreninger.

Kunngjøringer

De fleste av våre arrangementer blir kunngjort i aktivitetskalenderne i lokalpressen «PULS» og «detskjer» samt på frivilligsentralens og kommunens hjemmeside. Noen ganger annonserer vi i Trysil-Posten og/eller i TrysilRadioen. Vi henger også opp plakater. Og følg oss gjerne også på Facebook.

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 11.01.2021 14:48:35