Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

15.9.2020: Søknadsfrist for frivilligmidler

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.05.2020 13:40:00
To på fottur i skogen

​Aktivitetene trenger ikke være veldig avanserte. Det kan være enkle ting man gjør i lag som fotturer, trim, kortspill, kaffetreff, håndarbeid eller hva søkerne ellers finner på av viktig helse-, sosial- eller omsorgsarbeid. Det kan være for grupper eller en-til-en.

​Lag og foreninger i Trysil kan søke om frivilligmidler til forebyggende, aktiviserende eller støttende arbeid for innbyggere i Trysil kommune.

​Aktivitetene må ha en innretning mot helse-, sosial- eller omsorgsarbeid. Tiltak som er av forebyggende karakter, vil bli prioritert.

Bakgrunn

Midlene utlyses jamfør tiltaksplanen i frivilligstrategien for Trysil kommune. Med dette tilskuddet ønsker vi å tilrettelegge for lokal frivillig innsats som fører til bedre levevilkår, sosial inkludering og aktiv deltakelse i henhold til kommunens vedtatte mål og strategier.

Retningslinjer

  • Det kan søkes om tilskudd til aktiviteter, arrangement og investeringer som tilrettelegger for forebyggende helse- og omsorgsarbeid.
  • Også lag og foreninger som primært ikke arbeider med humanitært arbeid, kan søke om midler  helseforebyggende tiltak.
  • Det gis ikke støtte til ordinære driftsutgifter eller tiltak av kommersiell karakter

Søknad

Søknaden må inneholde en kort beskrivelse av tiltak med budsjett. Det stilles ikke krav til egenfinansiering. Det skal leveres en kort rapport om bruk av midlene. Søknaden sendes til postmottak@trysil.kommune.no eller Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil innen 15. september. Merk den «Frivilligmidler».

Spørsmål kan rettes til frivilligkoordinator på tlf. 47 47 29 18 eller post@trysil.frivilligsentral.no

Sist oppdatert: 19.08.2020 14:42:48