Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Felles barnevern for Trysil og Engerdal

Venterommet hos barnevernet i Trysil

​Venterommet hos barneverntjenesten for Trysil og Engerdal i Lundevegen 3 i Trysil.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Fra 1. oktober har Trysil og Engerdal kommuner felles barneverntjeneste. ​De treffes på tlf 47 48 66 56.

​Siden Trysil er vertskommune, er hovedkontoret her, men barnevernet vil ha kontordager i Engerdal ved behov.

Lundevegen 3

I dag har barneverntjenesten kontorer i underetasjen på Trysil helsesenter i Lundevegen 3, men i løpet av høsten flytter de til Skredderbakken 8 B. Det blir en midlertidig mens kommunalsjefen arbeider med å finne en permanent løsning for flere av sine tjenester og ansatte.

Målsetting

I samarbeidsavtalen står det at målet med felles barneverntjeneste for Trysil og Engerdal er å sikre at barn og unge som lever under forhold som kan skade deres helse og utvikling, får nødvendig hjelp og omsorg til rett tid og til barnets beste, og bidra til at barn og unge får trygge oppvekstsvilkår.

Fagmiljø

I avtalen står det også at Trysil og Engerdal ved å samarbeide lettere kan etablere et robust og attraktivt fagmiljø, øke mulighetene for spesialisering, rekruttere kompetent arbeidskraft og utvikle og forberede tjenesten på å møte nye lovkrav og nye arbeidsoppgaver.

Positivt

- Vi håper og tror at endringen vil gi en styrket barneverntjeneste for begge kommuner, og at endringen vil være utelukkende positiv for de som på en eller annen måte er i kontakt med oss, sier barnevernleder Eva Holmseth.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 30.09.2015 12:26:28