Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hipp hurra for nye helsefagarbeidere!

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 01.07.2020 13:54:25
Efrem Beyin, Marianne Grønland og Nora Heien

​Dere har vært kjempeflinke og tatt alle utfordringer i læretida, sa en fornøyd lærlingkoordinator Marianne Grønland til Efrem Beyin og Nora Heien på avrundingssamtalen med dem og Malin Hemstad 30. juni 2020.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​I dag roper vi hurra for våre tre nye helsefagarbeidere; Nora Heien, Efrem Beyin og Malin Hemstad.

​Det er altså så flott dette, at vi stadig har unge, dedikerte, dyktige mennesker som ønsker å utdanne seg innen de viktige omsorgsyrkene våre. Unge, dedikerte, dyktige og varme mennesker som vil bruke arbeidsdagen sin på å gjøre livet trygt og best mulig for våre syke og gamle.

Kjempeflinke

Lærlingkoordinator Marianne Grønland hadde avrundingssamtale med de tre ferske helsefagarbeiderne 30. juni. Den to år lange læretida er ikke over før i høst, men fagprøvene har de bestått. Det fysiske beviset på at de er helsefagarbeidere - autorisasjonen - kommer snart.

- Dere har vært kjempeflinke og tatt alle utfordringer i læretida - på sykehjemmet, i hjemmetjenesten og i boligene. Kjempebra! Jeg er både glad og stolt, sa hun.

Trysil og Elverum

Malin og Nora gikk på Trysil videregående skole, Efrem i Elverum. Læretida har de hatt i Trysil. Malin vil helst bo og jobbe her. Nora og Efrem er litt usikre på hvor de blir å finne i framtida. Både Nora og Malin har allerede søkt og fått faste jobber på Trysil sykehjem etter læretida; Nora i tredje avdeling, Malin i fjerde. Det er halve stillinger med arbeid annenhver helg. Håpet er at de om ikke lenge får større stilling med sjeldnere helgevakter.

Nye lærlinger

20. august tar Marianne Grønland imot et nytt kulle helsefagarbeiderlærlinger i Trysil; to jenter og to gutter. Hun gleder seg.

 

Sist oppdatert: 01.07.2020 14:41:05