Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Luftambulansen med base i Trysil i påsken

Helikopter fra Norsk Luftambulanse

Et helikopter fra Norsk Luftambulanse bemannet med leger, piloter og
sykepleiere skal ha base ved Radisson Blu Resort Trysil påsken 2014.

Foto: Ole Martin Norderhaug

 

​Ordfører Ole Martin Norderhaug er fryktelig glad på tryslingenes og turistenes vegne for at Luftambulansen har base i Trysil denne påsken.

​- Dette gir oss bedre beredskap og dermed større trygghet enn vi har hatt tidligere, sier ordføreren som etter å ha diskutert saken med brannsjefen selv tok initiativ for å få Luftambulansen til Trysil og Trysilfjellet i påsken.

Godt tilrettelagt 

- Luftambulansefolkene var positive hele tida, men mye måtte på pass for at det skulle la seg gjøre. SkiStar har vært svært velvillige med å legge forholdene til rette. De tar ned lysmaster og fjerner skog for at helikopteret skal få landingsplass på parkeringsplassen ved Radisson. De stiller med nødvendig briefingrom og rom til ambulansemannskapet og deres familier på hotellet. Nærhet til alt er viktig. Da dette var på plass og Helse Sør-Øst sa ja, var vi i boks, sier Norderhaug.

På vakt hele påsken 

Luftambulansen kommer til Trysil fredag før palmesøndag, altså  11. april, og er i døgnkontinuerlig beredskap til utpå ettermiddagen 2. påskedag, altså 21. april.

 

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:44:49