Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Herlig generasjonstrim på Østhagen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 24.11.2016 12:24:39
Voksne tar godt tak i en stor presenning mellom seg

​Høyt flyr bamse!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Annenhver onsdag kommer menighetsbarnehagen til Østhagen, og da blir det generasjonstrim med masse lek, latter og moro.

​På døra inn til felles spise- og oppholdsrom i bofelleskapet på Østhagen, der henger det en lang aktivitetsliste. Generasjonstrimmen er en av dem, en aktivitet som både beboere, barna og de ansatte setter stor pris på.

Hyggelig sammen

Det er ergoterapeut Ann Kristin Flystveit, som sammen med menighetsbarnehagen, lager trim og en hyggelig stund for både de minste og beboerne på Østhagen. Denne onsdagen hadde styrer i barnehagen Dina Lutnæs Skomakerstuen med seg fire sjarmerende barn som var veldig klar for både lek og moro.

Sprette presenning

Ann Kristin brettet ut en stor fargerik presenning som de voksne kunne ta godt tak i, løfte den opp så bamsen kunne sprette høyt. Så høyt som bare det og nesten opp i taket. Ingen tvil om at dette er en artig øvelse sammen med barna.

Ballonger og sanglek

Det var også sprett med ballonger, sanglek og dans på trimmen. Det ble en fin og god stund, og vi vet at beboerne gleder seg veldig til neste generasjonstrim.

 

 Bildeglimt fra generasjonstrimmen

Generasjonstrimmen (1)Generasjonstrimmen (2)Generasjonstrimmen (3)Generasjonstrimmen (4)Generasjonstrimmen (5)Generasjonstrimmen (6)Generasjonstrimmen (7)Generasjonstrimmen (8)Generasjonstrimmen (9)Generasjonstrimmen (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 24.11.2016 14:51:52