Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Frivillig.no - oppslagstavle for rekruttering av frivillige

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 22.07.2016 09:25:13
Ester Borg Rasmussen

​Frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen synes frivillig.no er en super oppslagstavle både for de som ønsker å bidra og for lag og foreninger.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

​Frivillig.no skal gi oversikt over den lokale frivilligheten. Vår frivilligkoordinator har allerede begynt å registrere aktiviteter her.

​Frivillig.no er en digital oppslagstavle for rekruttering av frivillige og allerede etter 209 dager har 356 organisasjoner fått inn hele 1 950 interessemeldinger.

Hva er frivillig.no

På frivillig.no vil du finne oppdrag som frivillige organisasjoner over hele landet trenger frivillige til. Oppslagstavla skal svare på spørsmålet Hva kan jeg bidra med der jeg bor? og vise hele bredden i frivilligheten.

Målet

Frivillig.no ønsker at alle skal kunne finne organisasjoner og oppdrag hvor de kan bidra der de bor, og at de får en god opplevelse i sitt møte med frivilligheten.

Lokal frivillighet

I august 2016 starter en kampanje rettet mot organisasjoner, lag og foreninger for å få flest mulig til å registrere sin organisasjon på frivillig.no. Dette vil gi både kommunen og innbyggerne en bedre oversikt over frivillige organisasjoner lokalt og mangfoldet i frivillige oppdrag der folk kan bidra i lokalmiljøet.

Frivillig.no er gratis å bruke både for frivillige organisasjoner og folk som ønsker å bli frivillige.

Mer informasjon finner du til høyre.

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 22.07.2016 10:41:40