Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Si din mening om NAV

Sosialsjef i Trysil Aud Marit Gjøstøl

​Sosialsjef i Trysil kommune, Aud Marit Gjøstøl, håper mange vil svare
på NAVs brukerundersøkelse.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

De som har ærend på NAV i perioden 14.-28. oktober, oppfordres til å si hva de mener om kontorets tjenester.

​NAV Hedmark skriver:

NAV vil vite hva du mener:

Mandag 14. oktober er det duket for årets brukerundersøkelse på NAV-kontoret. NAV ber de av kommunens innbyggere som besøker NAV-kontoret de neste 14 dagene, om å delta i spørreundersøkelsen hvis de blir spurt om det. På denne måten kan NAV få nyttige tilbakemeldinger på både servicenivå og hvordan tjenesten fungerer i kommunen.

Elektronisk spørreskjema

Undersøkelsen gjennomføres i en 14-dagersperiode i tidsrommet 14.-25.oktober. Mange av de som besøker NAV-kontoret i denne perioden, vil bli spurt om å svare på et elektronisk spørreskjema med 10-12 hovedspørsmål. Disse spørsmålene handler om alt fra årsaken til at man oppsøker NAV-kontoret til hvordan man vurderer servicen hos NAV, og hva man fikk bistand til.

Får hjelp

Medarbeidere i NAV vil bistå med hvordan man får tilgang til spørreundersøkelsen, slik at det skal være enkelt for publikum å gi tilbakemeldinger. Undersøkelsen tar ikke lang tid.  Brukerundersøkelsen gjennomføres på alle NAV-kontor i Hedmark denne perioden. Den lokale brukerundersøkelsen gir muligheter for den enkelte enhet til å gi bedre tjenester for brukerne, og det er derfor viktig at mange nok benytter muligheten til å gi sine tilbakemeldinger.
 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:01:06