Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vi trenger flere ønsker til ønsketreet

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 26.11.2019 13:30:00
Ester Borg Rasmussen, Siri Jørgensen og Hanna Sofie Sørhus

​Ester Borg Rasmussen, Siri Jørgensen og Hanna Sofie Sørhus oppfordrer til at vi sammen bidrar til å spre masse juleglede!

Foto: Harald Nyberg, Trysil kommune

Ønsketreet på Trysilsenteret er en suksess og givergleden er stor blant dem som gjerne vil bidra med å oppfylle noen julegaveønsker.

- Det nærmer seg jul og flere kan kjenne på litt vonde tanker knyttet til økonomi og julegaver. I år hjelper vi derfor til med vårt eget ønsketre på Trysilsenteret i adventstiden, men nå trenger vi flere julegaveønsker - for det er mange som vil gi, sier en engasjert frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen.

Ønsketreet

Ønsketreet på Trysilsenteret vil stå oppe fra 29. november, og gaver kan kjøpes til og med 17. desember. På ønsketreet henger det røde hjerter med gaveønsker fra barn. Hvis du vil bidra, ta et hjerte, kjøp gaven og lever den (sammen med hjertet) på b.young, butikken holder til i andre etasje på Trysilsenteret. For hvert gaveønske som går i oppfyllelse, vil det røde hjertet bli erstattet av et grønt takke–hjerte.

Julegaveønskene

Barn til og med 17 år i familier som har en krevende økonomisk situasjon kan ønske seg en julegave. Det kan også være fint å tipse familier om ønsketreet.

- Hvis det er noen barn som gjerne vil ønske seg noe, så er det bare å komme med ønsket. Send oss konkrete ønsker med alder og kjønn på barnet, samt størrelser, fargeønsker og annen informasjon slik at gaven blir mest mulig ønsket. Julegaveønsket skal ikke koste mer enn 500 kroner, opplyser Ester.

Gave(ne) hentes hos den hjelpeinstansen du leverte inn ønsket mellom 18. og 21. desember. Gavene kan også pakkes om og markeres med til/fra-lapper etter eget ønske.

Ønskene registreres

Julegaveønskene sendes til Trysil frivilligsentral på tlf. 47 47 29 18 eller post@trysil.frivilligsentral.no). Ønskene kan også formidles til hjelpeapparatet (NAV, helsestasjonen eller barnevernet). Alle ønsker registreres og alle personopplysninger behandles konfidensielt.

Samarbeid

- Det er i samarbeid med Trysilsenteret og frivillige i Trysil at ønsketreet settes opp i adventstiden. Tiltaket er også i samarbeid med Hedmark Røde Kors som tidligere har hatt tilsvarende tre på AMFI i Elverum og CC på Hamar, og de har erfart stor giverglede, forteller frivilligkoordinatoren.

Bidra til at ønsketreet kan glede noen i jula!

 

Sist oppdatert: 25.12.2019 00:54:50